un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Adevărat s-a lansat iPhone 5!

2 Nov 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii


Am ajuns aseară la lansarea iPhone 5 la Vodafone cu vreo oră și ceva înainte de startul oficial de la miezul nopții. Plin magazinul, mai plin ca niciodată, deşi are un spaţiu imens.

Era agitaÈ›ie mare. La intrare se primeau clienÈ›ii, iar niste fete se uitau spre mine È™i È›ineau în mână un semn cu “te vreau acum”. M-am simÈ›it flatat, dar am rămas rapid dezamăgit când am aflat că de fapt își doreau un iPhone 5.

Culmea, nici clasica glumă cu “ah, iPhone 5, miÈ™to telefon. ȘtiÈ›i, mai sunt È™i alte lucruri care au crescut în lungime, dar au rămas la fel de groase…” n-a avut efectul scontat.

Seara s-a desfășurat în aceleași linii ca și anul trecut. Cabral a urcat primul pe scenă. Îmi place când prezintă Cabral, poți sta chiar și în ultimul rând și tot îl vezi bine, că-i înalt rău. I-a chemat și pe Chinezu și pe Piticu, ultimul mărturisind despre cum îi fură nevasta iPhone-ul si el nu apucă niciodată să se bucure de el. Bănuiesc că după aceea și-a mărturisit și păcatele unui preot, pentru că sigur nu mai scapă viu acasă dupa ce-a zis toate astea în public.

(a scăpat, totuși, dovadă un catralion de fotografii postate pe Facebook)

Lucian Mândruță a venit însoÈ›it de fiica sa, deoarece toată familia e fan iPhone 5. Melania Medeleanu nu È™tiu de cine a venit însoÈ›ită È™i nici nu m-a băgat în seamă deÈ™i am stat în faÈ›a ei cu un semn cu “te vreau acum”. Nici blonda de la intrare. Poate ar fi trebuit să încerc È™i gluma…

Iată alte exemple din seria “iPhone 5 – acum mai înalt, dar la fel de subÈ›ire”

Vânzarea a început pe șestache în mai multe locuri. Personalul prelua clienți, făcea formalitățile pe tabletele din dotare, apoi îi trimiteau la activare si plată. Am vrut să cer un autograf primului cumparător de iPhone 5 din România, pentru că așa ceva ar valora mult de tot, dar cine a fost primul?!? N-am reușit să-l reperez pentru că s-a făcut rush din mai multe părți, cum s-ar zice în Starcraft.

Și apoi am plecat, lâsănd vânzătorii să-și facă treaba.

Telefonul poate fi găsit în stoc în majoritatea magazinelor Vodafone, iar preţuri găsiţi pe vodafone.ro/iphone, încep de la 299 euro cu conectare. Dacă nu l-aţi luat la precomandă, îl puteţi cumpăra acum la același preț, dar fără bonusul de 50% trafic de date oferit anterior şi fără abonamentul de un an de Zonga

Cererea este foarte mare, mult mai mare ca la generaţia anterioară, aşa că e posibil să mai se termine stocul online, dar se vor aduce rapid altele, plus că fiecare magazin are stocul său propriu.

Fotografii găsiţi într-un album oficial, Bogdan Petre are unul foarte reușit, iar Piticu a făcut şi el câteva poze. Iată-mă pe mine mai jos, aproape că e o animaţie.

    5 comentarii

  1. Te-au primit acolo cu Samsung?

      (Citează)

  2. a reusit sa intre, nu l-au primit, dar uite ce privire speriata are cand este prins asupra faptului :)) si dupa aceea “act cool, there is no samsung here, act cool…”

      (Citează)

  3. cum, ma, sa o tai pe matilda din poza? :)))))))

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus