un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

iPad Mini, iPad 4 și iPhone 5 apar la eMAG

2 Nov 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

1 comentariu

eMAG a introdus la vânzare gama nouă de la Apple, dar e haos în interfața magazinului. Încă nu sunt filtre făcute ca să poţi identifica rapid iPad Mini prin diagonala mai mică, iar disponibilitatea este anunţată pentru 2 noiembrie, dar butonul de cumpărare nu s-a activat.

iPad Mini – începe de la 1649 lei.

iPad 4 – începe de la 2469 lei, sub numele oficial de “iPad cu Ecran Retina”. Îl recunoaşteţi mai uşor după procesorul A6x, nu A5x ca pe cel vechi.

iPad 3 – tableta lansată în martie a fost redenumită în “iPad generaţia a 3-a”. Începe de la 2199 lei, dar mai bine daţi 300 de lei în plus pe iPad 4, merită diferenţa.

iPhone 5 – anunţat întâi pe 2 noiembrie, dar acum este livrabil din 9 noiembrie, începând cu 3299 lei. La Vodafone e în stoc. Nu doar că operatorii vând de obicei cam 80% din telefoanele de pe piaţă, dar acum le şi aduc primii.

MacBook Pro 13 inci – de la 8699 lei, dar are cea mai mare rezoluție din lume

    1 comentariu

  1. Cei de la Emag sunt pe faza tot timpul cu noutatile, eu personal le sunt client fidel.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus