un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Voucher pentru Muzeul Antipa

8 Oct 2012  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Mi-a plăcut Muzeul Antipa atunci când l-am vizitat. Nu doar că este frumos renovat şi reorganizat, dar toate acele animale în mărime naturală sunt impresionante, de la scheletii uriaşi ai mamuţilor până la elefantul de mare şi apoi micile rozătoare şi animale ale ţării noastre, pe care cei din mediul urban nu prea au ocazia să le vadă. E ca şi cum ai primi informaţii despre o lume ascunsă.

Dacă n-aţi fost încă la Antipa, puteţi lua acum un voucher care va asigura accesul pentru 12 lei în loc de 20 de lei. 40% reducere nu-i rău, mai ales dacă aveţi familie numeroasă. Dacă nu-l prindeţi pe acesta, staţi cu ochii pe Redutti sau alt agregator de cupoane, că mai apar din când în când.

Iar dacă mergeţi la Antipa, instalaţi şi aplicaţia Orange Explorer pe smartphone. Mamuţii animaţi pe ecranul ei, într-o realitate augmentată, sigur vor fi pe placul copiilor. Aplicaţia a luat recent premiile Best Mobile Application şi Best Mobile Campaign la Internetics şi locul 2 la Webstock. Mai multe despre aplicație am scris când am testat-o.

    6 comentarii

  1. Parerea mea despre Antipa este ca muzeul nu arata rau, in schimb lipsa oricarei urme de interactivitate il face usor plictisitor pentru eventualii vizitatori trecuti de 4-5 ani.

      (Citează)

  2. Daca esti mai tanar si poti sa treci drept student pur si simplu le zici ca esti la Universitate la biochimie si ai intrarea libera . No questions asked .

      (Citează)

  3. As fi facut chestia asta daca nu mi-ar fi aparut doua porcarii peste cand am intrat acolo.

      (Citează)

  4. m-ai convins. am cumparat si eu voucherele si abia astept sa ma duc sa-l vad, mai ales ca imi doream de mult timp asta. :)

      (Citează)

  5. Eu locuiesc in Timisoara si ajung mai rar in Bucuresti. Dar nu ma pot abtine sa nu aduc un mic spirit de gluma :D
    Voucher pentru Bamboo n-ai? probabil iti da peste cap contorul de audienta :))

      (Citează)

  6. uhm… au fost vouchere și la Clubul Bamboo :D

    http://www.redutti.ro/3601

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus