un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Reclama la Ford B-Max

27 Oct 2012  ·

AUTO  ·

Spune-ți părerea

Ford B-Max este prima maşină fabricată de Ford la Craiova [cum se fabrică], iar acum are şi o reclamă inedită. Maşina este un monovolum mic, iar ceea ce o particularizează sunt uşile din spate cu deschidere glisantă, care asigură un spaţiu mult mai mare pentru intrare şi ieşire.

Monovolumele nu se vând foarte bine în România, dar B-Max va avea succes mult mai mare în străinătate, unde astfel de maşini sunt foarte populare. Mai jos vedeţi reclamă cu înotătorul care sare printr-un B-Max, apoi un alt clip cu felul în care a fost făcută. La final vedeţi şi fotografiile mele cu un B-Max văzut la Salonul Auto.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus