un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Care-i faza cu țintele pe haine?!?

27 Oct 2012  ·

GÂNDURI  ·

13 comentarii

Pe fata din imagine am văzut-o joi la o lansare Puma despre care vă zic mai târziu toate detaliile. Acele ţinte puse fix pe umeri mi se par o idee proastă. Poate vrei să o atenţionezi de ceva. Cum ţine poşeta pe umăr? Ce faci dacă te atingi de ea în aglomeraţie şi te înţeapă cu alea?


Eu unul m-aş supăra dacă, în aglomeraţia din metrou, m-ar înţepa cineva cu astfel de ţinte. Moda, modă, dar atunci ai grijă cu ele!

Pantofii de mai jos i-am văzut prin AFI, dar am uitat magazinul exact. Arme albe frate! Eu n-aş vrea să supăr o domnişoară încălţată cu aşa ceva, că nu ştii unde te loveşte cu un şut bine plasat (oriunde te-ar lovi, tot doare).

Vor femeile să arate ca un cactus? Pui tricou, pantofi, am văzut de mult nişte cizme cu aşa ceva, poate nişte pantaloni şi o geacă şi poţi să te duci să te baţi şi cu ursul, că ai armură de război pe tine.

    13 comentarii

  1. Poate s-a saturat ca aglomeratia sa fie folosita ca scuza pentru atingeri. Mie mi se par o idee buna tintele. Fix de asta. Pastreaza distanta!

      (Citează)

  2. Eu am o alta intrebare: cum, suleiman demirel, speli alea? Cre-ca face masina de spalat ca toti dracii. Imi inchipui ca nu risca sa le spele de mana :))

      (Citează)

  3. Daca-s din metal nu sunt ilegale? Poate sa fie din culpa, nu neaparat in mod intentionat. Si atunci cum se disculpa?
    Mai le lipsesc coifuri si scut. Feminismul asta :)

      (Citează)

  4. E moda mainstream a sezonului – inspiratie rock. Dupa vara 2013 o sa dispara incet.

      (Citează)

  5. its a jersey thang :D

      (Citează)

  6. PS: Ai fotografiat niste incaltari absolut horror care cu sau fara tinte tot horror ar arata. Uite un sample adevarat aici.

      (Citează)

  7. Eu as vrea un fes cu tinte. Cand dau in cap in gura sa stiu o treaba.

      (Citează)

  8. Pe avara vad tinte de genul asta pe la ochi, buza, etc, mai bine pe tricouri decat pe ei :))

      (Citează)

  9. Nu intelegi nimic! :)

    Mesajul este “n-ai sa gasesti consolare pe umarul meu” sau “nu plange pe umarul meu ca nu-mi pasa” sau “pleaca de aici smiorcaila!” :)

      (Citează)

  10. Dacă-s din metal, pe furtună ești paratrăsnet cu așa o bluză. :))

      (Citează)

  11. Pur si simplu se poarta tintele. A mea are … tinte in spatele bocancului :)) E o miscare, ceva.

      (Citează)

  12. Anul acesta se poarta tintele..defapt mereu s-au purtat insa la influenta rock.nu vreau sa supar pe cineva insa cand vad toate manelistele si pitipoancele care nu au nicio treaba cu stilul asta imbracate in tinte ma ia capul..de vreo 10 ani eu am outfituri facute de mine cu tinte si chiar cumparate insa greu gasite iar acum buff gasesc peste tot..stilul ti-l faci dupa atitudine si stilul de viata nu dupa ce se poarta si e in sezon!

      (Citează)

  13. iar fata din imagine mi se pare ca are o bluza de cea mai proasta calitate si kitsch.se oberva mai ales dupa material si dupa cum a accesorizat cu geanta alba…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus