un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Fotografiile printate pe pânză

16 Oct 2012  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Vă spuneam acum ceva vreme despre o ofertă bună de la CEWE pentru printarea fotografiilor pe pânză de mare dimensiune. Am profitat de ea și am comandat patru bucăti de 60 x 40 cm și una mai mare, de 80 x 60 cm.

Le-am ridicat după vreo 7 zile de la comandă. Au venit ambalate bine, în folie cu bule și fiecare într-o cutie de carton, fiecare pachet conținând și câteva pene de lemn cu care poți să întinzi suplimentar pânza în caz că se lasă.

Calitatea este bună, chiar dacă printarea pe pânză nu are rezoluția celei de pe hârtie. La așa dimensiuni, însă, nu sunt făcute să le privești de aproape, că doar nu le ții în mână. Le-am pus pe perete cu dublu-adeziv, cea mare centrată deasupra televizorului, că am un plan să pun fotografiile mele pe pereții prea albi și goi ai casei.

    7 comentarii

  1. Are si cu “rapirea din serai” ?

      (Citează)

  2. tare ideea :)
    offtopic: ai flavicon doar pe prima pagina si pe twitter nu mai apar update-urile de pe blog:(

      (Citează)

    • Cu favicon-ul nu stiu ce sa fac, eu n-am modificat codul sau nimic legat de asta.

      Nici la Twitter n-am modifiat nimic, sa vad ce pot rezolva.

        (Citează)

  3. foarte interesanta ideaa…multumesc de pont :)

      (Citează)

  4. Voiam sa imprim si eu o fotografie 20×30 pe care sa o ofer unui prieten de ziua lui, dar…panza costa 59 de lei, iar rama 115 lei. Buna afacere cu CEWE, nu?!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus