un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Fotografii gigantice printate pe pânză la preț mic

29 Aug 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

1 comentariu

V-am semnalat acum o lună o ofertă excelentă la o fotocarte CEWE şi am profitat de ea, cartea fiind foarte bună. Cine a cumpărat una atunci nu cred că a fost dezamăgit de rezultat.

Acum CEWE are o altă ofertă foarte bună: fotografii printate pe pânză cu 70% discount. Asta înseamnă că o imagine printată la dimensiunea 60 x 40 cm costă 50 de lei, un 60 x 60 cm costă 56 lei, iar un 80 x 60 cm costă 66 lei, în loc de 221 lei. Plănuiesc să fac vreo două fotografii aşa, totul decurgând online.

Se mai plăteşte apoi o valoare de transfer (relativ mică dacă alegi să ridici tu “tabloul” din showroom-ul eMAG sau altă locaţie). Atenţie că pentru a printa la dimensiuni atât de mari aveţi nevoie de fotografii originale de înalte rezoluţie.

De ce fac asta? Acum câţiva ani am decis că nu-mi plac pereţii albi şi goi ai apartamentului, aşa că încet-încet îi umplu cu propriile mele fotografii. Până acum am mai printat tot la CEWE vreo 6 fotografii la format A4 şi le-am înrămat cu nişte rame uşoare de lemn, cumpărate din IKEA, lipite de perete cu dublu-adeziv.

    1 comentariu

  1. Concursuri online

    29/08/2012 la 6:07 AM

    interesant. o să încercăm și noi ideea. mulțumim.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus