un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Vodafone te trimite la concertul RHCP

28 Aug 2012  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

În magazinul Vodafone Experience Store din AFI se auzea doar muzică Red Hot Chili Peppers. Vodafone se pregăteşte de concertul “anului”, pe 31 august la Naţional Arenă.

Toti cei care vor trece pragul magazinului Experience Store vor fi intampinati, astazi, cu muzica celor de la Red Hot Chili Peppers. In magazin va fi amenajat un colt special in care clientii isi vor putea face tatuaje temporare. Primii 75 de clienti care vor activa anumite oferte (achizitionarea unui abonament Smartphone Mega 11 + 500 MB sau a unui abonament Internet Extra sau a unui pachet Internet 12 GB si Voce fixa sau portare pentru orice abonament Vodafone) vor putea castiga unul dintre premiile speciale: un bilet la concertul RHCP si un CD cu albumul “Californication”.

Fanii trupei mai pot castiga bilete la concert participand la o serie de concursuri ce vor fi gazduite pe pagina de Facebook a Vodafone Romania – Vodafone Buzz (aplicatia „Testul de Rock”) sau pe contul nostru de Twitter (@vodafonebuzz).

Sondaj rapid: care consideraţi că a fost concertul anului în România (da, am pus și festivalurile)?

Concertul anului 2012 in Romania este:

(vedeți direct rezultatele)

Loading ... Loading ...

    2 comentarii

  1. Eu prefer RHCP. De fapt mi-e tare drag de ei si tare mi-as dori sa ii vad macar o data in viata, dar am votat Lady Gaga pentru ca show-ul facut de ea are o mai mare plaja de admiratori. Intrebarea nu e care concert v-a placut sau ce muzica ascultati. In rest, rock on!

      (Citează)

  2. Concursuri online

    29/08/2012 la 6:13 AM

    mult succes tuturor.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus