un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Filme: Skyfall

25 Oct 2012  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Nu cred că mai este cazul să vă spun că Skyfall, ultimul film din seria James Bond, este bun. Care film James Bond n-a fost bun, spectaculos, plin de cascadorii, super-acțiune, replici isteţe şi maşini frumoase?

Aşa că da, mergeţi la Skyfall, este unul dintre filmele tari ale acestui an. Daniel Craig face un rol bun, jucat mai natural, iar Javier Bardem se dovedeşte din nou un actor de top. Femeile au roluri mai mici în acest film, iar Berenice Marlohe apare mai puţin decât Judi Dench.

Ce mi-a plăcut este trecerea subtilă pe care au făcut-o scenariile filmelor James Bond în ultima vreme, de când Daniel Craig a fost adus pentru a da un nou suflu seriei. S-a plecat de la scenarii science-fiction cu tot felul de răufăcători neverosimili care vroiau, nici mai mult nici mai puţin, să cucerească lumea sau să o distrugă prin războaie, folosind pentru asta tot felul de baze submarine, baze în spaţiul cosmic sau baze la polul nord şi alte asemenea poveşti. S-a ajuns la scenarii mai simple, dar mai realiste, motivaţiile fiind mai normale, de exemplu răzbunarea sau banii, dar la fel de spectaculoase.

Lui James Bond îi place whisky-ul Macallan de 40 de ani, se pare. Iar de vodcă-martini, shaken not stirred, n-a zis nimic, deşi a băut una la un bar. Oare producătorii au preferat să asocieze brandul James Bond cu nişte branduri bine definite, nu cu un cocktail ce se poate face din orice?

Mai jos filmul de la întrecerea noastră Bond. Mă simt cumva înșelat, spre deosebire de agentul din film, la noi n-au fost probe de intrat în duș alături de o femeie frumoasă, nici de jucat la cazinou, nici în orașul science-fiction ce pare a fi Shanghai-ul n-am fost:

    3 comentarii

  1. Bond bea multe feluri de bauturi, de la tarii la bere, nu numai cocktailuri: http://en.wikipedia.org/wiki/James_Bond_%28character%29#Tastes_and_style

      (Citează)

  2. La Tuschinski prima proiectie va rula incepand cu ora 00:07 :)

      (Citează)

  3. dupa ce am vazut ce fata aveai cand AI FACUT POZA cu o domnisoara, incerc sa mi te imaginez intrand la dus cu una :))

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus