un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

În dubă se poate întâmpla orice

7 Oct 2012  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

Omul din clipul de mai jos, momentul 5:15, oricât de ciudat ar fi ca aspect și exprimare, are dreptate în tot ce zice. N-am înțeles problema Halei Matache și, deși vreau să văd bulevardul acela finalizat, Poliția și Jandarmeria au nevoie de niște cursuri despre când pot și când nu pot să intervină, plus niște șefi care să monitorizeze toată acțiunea. E clar că jandarmii obișnuiți, lăsați de capul lor, își varsă nervii și când nu e cazul.

Din ce am înteles, protestatarii de la Hala Matache au fost ridicați fără nici un discernământ sau motiv solid. Detalii și pe Hotnews.

    8 comentarii

  1. ce este fantastic e ca in anul 2012 se intampla genul asta de chestii. tu iti dai seama ca daca erai prin zona cu un aparat foto (mie mi se intampla des sa fiu pe acolo cand sunt in Bucuresti) te luau si pe tine, ca precautie?
    partea misto e ca daca te duci noaptea prin zona e ceva gen Ferentari la puterea a doua, de cand au inceput demolarile, numarul de drogati si prostituate s-a dublat/triplat. oare e unde e jandarmeria/politia la ora aia?

      (Citează)

  2. stefan, fii pe face, se intampla la fel si in Paris, NY. Au si ei cartierele lor rau famate unde daca intri ai toate sansele sa nu mai iesi si daca iesi… vei iesi in cucu gol.

      (Citează)

  3. @mihai:
    nu cred ca ai inteles ce vreau sa spun. ideea e ca a devenit un loc
    “si mai rau famat” de la demolari incoace iar politia aresteaza Ong-uri si protestatari in loc sa salte traficantii si curvele.

    in alta ordine de idei eu consider Bucurestiul mult mai “safe” decat Parisul si cunosc foarte bine amandoua orasele.

      (Citează)

  4. La mine nu apare clipul , doar un spatiu mare alb…

      (Citează)

  5. +1 Alex…

      (Citează)

  6. +2!!

      (Citează)

  7. Link de pe youtube:http://www.youtube.com/watch?v=We3HLyYyXsE
    Nici la mine nu se vede clipul.

      (Citează)

  8. Ala are dreptate cam cat are oricine care zice ca, daca iesi noaptea din casa, te-ar putea viola un negru in fund. S-ar putea intampla, nu? Deci ar avea dreptate.

    Dati-o in colo de chestie, oamenii s-au organizat intre ei (cu accent intre ei) si s-au dus sa protesteze si sunt convins ca au habar de legislatie (desi nici daca nu ar sti, nu ar fi o scuza)! Atunci de ce mai facem tămbălău? A fost protest? A fost. A fost organizat conform legii? Ah, daca cineva de la Primarie, le-ar fi blocat cererea de protest…

    Si Radu, de ce ti se pare ca jandarmii nu sunt organizati? Crezi ca se uita fiecare la tv dimineata si, in functie de stiri, o taie spre Otopeni sau spre piata Matache. Crezi ca nu sunt acoperiti de lege sa intervina?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus