un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Astăzi se lansează Assassin’s Creed 3 în România

31 Oct 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

7 comentarii

Assassin’s Creed 3, unul dintre cele mai aşteptate jocuri ale anului (inclusiv de mine), se lansează astăzi oficial în România printr-un eveniment la Media Galaxy-ul din complexul Orhideea (Calea Giuleşti 1-3), începând cu ora 19.

De ce să participi?

În cadrul unei promoţii speciale, cei care se prezintă primii la eveniment vor primi garantat un tricou AC 3 gratuit (în limita stocului disponibil). În plus, cei care se prezintă pe durata evenimentului cu dovada achiziţionării oricărei ediţii de Assassin’s Creed 3 sau Assassin’s Creed 3: Liberation din magazinul Altex vor primi un hanorac Assassin’s Creed 3 (în limita stocului disponibil). În cadrul lansării va avea loc şi o demonstraţie de captură video de pe console, susţinută de Avermedia, participanţii având şanse de a pleca acasă cu o placă de captură Game Capture HD şi tricouri AverMedia.

Un hanorac AC, ca să arăţi ca un asasin, sună mişto. Să nu mă întrebați de ce evenimentul are loc la Media Galaxy, dar vi se cere dovada achiziției de la un Altex. Probabil că-i o greșeală și puteți întreba acolo mai multe. Altfel, puteţi cumpăra jocul prin magazinul online Ubisoft şi îl descărcați direct în calculator sau de la eMAG pentru PlayStation 3, XBOX sau AC3 PC.
La dezvoltarea şi testarea jocului a lucrat şi echipa românească de la Ubisoft, aşa că i-aţi putea susţine prin achiziţia legală a jocului.

AC3 părăseşte perioada medievală, părăseşte Roma şi Istanbulul şi urmează aventurile altui erou în timpul războiului de independenţă american, o lume complet diferită dpdv arme, strategii şi evenimente. Abia aştept să-l joc.

    7 comentarii

  1. Altex=Media Galaxy, S-a intamplat sa cumpar din media galaxy si pe factura aparea stampila de altex.

      (Citează)

  2. MEDIA GALAXY este un brand al companiei ALTEX ROMANIA, liderul pietei romanesti de retail produse electrocasnice, electronice, IT, comunicatii si multimedia. Suprafata comerciala totala gestionata de ALTEX ROMANIA se ridica la aproximativ 100.000 metri patrati, divizata intre 60 de magazine ALTEX si 14 magazine MEDIA GALAXY. Oferta ALTEX contine produse cu CEL MAI MIC PRET DIN ROMANIA, in timp ce MEDIA GALAXY se diferentiaza avand CEA MAI VARIATA GAMA DE PRODUSE.

      (Citează)

  3. Ai dreptate e cam aiurea.

      (Citează)

  4. Hai ma, inteleg treaba cu profit share, e ok sa o folosesti pe blog, da nu asa dus in penibil. Scrii ca se lanseaza la MediaGalaxy si pui link de cumparat de la eMag. Sau macar puneai si link catre MediaGalaxy, nu doar eMag. Mai ales ca e mai ieftin la MediaGalaxy cu 10 lei (cel putin variant de Xbox care ma interseaza pe mine).

      (Citează)

    • Nah, nu-i vreo conspiratie. Chiar am cautat si pe site-ul Altex si pe Media Galaxy jocul, dar ieri, cand am scris postul, nu era pus. Am afiliere si la ei, puteam sa dau linkuri si de acolo :P

      Ideea este si ca multi prefera sa nu mearga in magazin, ci sa comanda online. Cea mai buna solutie ramane site-ul Ubisoft si sistemul lor online, ca de altfel este si prima mea sugestie, iar acolo nu castig nimic.

      Apropo, 3% din cei 129 lei cat e jocul pe PC inseamna 4 lei, asa ca nu ma imbogatesc de acolo ca sa crezi ca am vreun mare plan in spate cu aceste linkuri.

        (Citează)

  5. DA, dar poate odata cu jocul se hotaraste sa isi ia si un pc nou, si apoi nu mai e vorba doar de 4 lei :P

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus