un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Reciclează un telefon, plantezi un copac, câștigi un smartphone

21 Sep 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

V-am mai spus despre iniţiativa excelentă a Cosmote România de a planta un copac şi de a-l îngriji până când creşte mărişor în schimbul fiecărui telefon mobil vechi, adus la ei pentru reciclare. Telefoanele mobile au tot felul de substanţe nocive pentru mediul înconjurător, aşa că trebuie reciclate într-un mod special, nu doar aruncate la coşul de gunoi.

Cosmote nu doar că face acest lucru, dar plantează şi un copăcel undeva, pentru tine. Nici nu contează de unde ai telefonul şi cât de bătrân sau nefuncţional este.

Campania se va termina pe 30 septembrie, aşa că acum pe final Cosmote plusează şi cu un concurs pentru cei ce-şi duc telefoanele la reciclat. Paşii sunt următorii:

 1. îţi faci o fotografie în magazinul Cosmote, punând telefonul la reciclat
 2. completezi un proces verbal de depunere a telefonului (pentru validare)
 3. uploadezi respectiva fotografie în aplicaţia de Facebook Cosmote România
 4. câştigi Galaxy S III, Nokia 710, Motorola XT615

Pe scurt, dacă doar duci un telefon, câştigi garantat propriul tău copac, plantat într-o pădurice. Dacă faci şi restul paşilor, ai şansa la nişte premii. 30 septembrie.

  5 comentarii

 1. Cum trebuie sa fie telefoanele predate? Daca nu au carcasa/baterie/ au ecran spart/ nu functioneaza e bine?

    (Citează)

 2. daca duci nokia cu wallpaper’ul din poza o sa planteze 2 copaci

    (Citează)

 3. Ultimul din dreapta e doar un PDA fara GSM – Asus nustiucum. Am si eu unul nefunctional.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus