un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Noi preparate în meniul Hard Rock Cafe

7 Sep 2012  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Pff mi-au făcut cei de la Hard Rock Cafe o poftă cu noile preparate din meniul lor de mai că-mi pare rău că plec la Paris în curând şi abia după multe zile le voi putea încerca.

Ascultaţi aici:
Shang Hi Smokehouse Sandwich – Fâşii din pulpă de porc sau de pui afumată până la frăgezime, combinate cu un sos asiatic Bar-B-Que, castraveţi muraţi şi stropite cu maioneză Sriracha.”

The Texan Smokehouse Sandwich – Fâşii din pulpă de porc sau de pui afumată, sos Bar-B-Que Chipotle, brânză Cheddar, Jalapenos şi ceapă crocantă.”

Beer Battered Fish & Chips – File de cod pane rumen auriu, servit cu cartofi prăjiţi, sos tartar acrişor şi salată de casă Coleslaw.” Nu-mi place peştele, dar un fish and chips pregătit aici aş încerca oricând.

Mai multe de pe site-ul oficial:
CARIBBEAN BLACK BEAN BURGER. HRC special baked sweet potato burger flavored with all spice berry & Caribbean seasonings, glazed with tangy mango chutney, garnished with fresh shredded spinach. (vegetarian).” Păcat că-i vegetarian.

FAJITA PASTA. Freshly cooked penne pasta, tossed în a lightly spiced jalapeno pesto şauce with Fajita onions and peppers. Topped with fresh avocados, pico de gallo, Feta cheese and tortilla strips.”

Cândva tot îmi promit că voi mânca şi o friptură de vită New York Steak, dar este vreo 90 de lei. Dacă mergeţi la Hard Rock Cafe (Kiselef 32, aproape de Casă Presei Libere, lângă Pavilionul H), începeţi cu nachos, că sunt foarte buni și continuați cu coaste la grătar, sunt de vis, plus cocktailuri.

sursa: Metalhead.ro (au și imagini) și site-ul oficial Hard Rock Cafe București.

    1 comentariu

  1. http://www.hardrock.com/locations/cafes3/cafe.aspx?LocationID=92&MIBenumID=3

    gasesti si la Paris ,io am gasit in Lisabona si am baut si o bere !

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus