un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Jessica Simpson, before și after

11 Sep 2012  ·

GÂNDURI  ·

12 comentarii

Jessica Simpson acum nişte ani, în Dukes of Hazard:

Jessica Simpson acum.

A născut. Probabil un hipopotam. E nevasta voastră gravidă? Temeţi-vă!

    12 comentarii

  1. Nu prea imi place Jessica Simpson, dar hai sa nu fim rai. Nu arata ea ca in Dukes of Hazzard nici anul trecut, inainte de a ramane insarcinata, iar “acum”-ul tau este de fapt “iunie 2012”. De atunci a slabit aproape 20 kilograme. Asa arata acum(sau mai bine zis, asa arata ieri): http://www.zimbio.com/Most+Impressive+Post-Baby+Bods/articles/gFpE2uNnj8a/Jessica+Simpson

      (Citează)

  2. Eu ce sa iti fac daca tu nu poti vedea frumusetea in “gravidute”? :)))))

      (Citează)

  3. Chiar ca s-a facut cat un hipopotam…

      (Citează)

  4. 20 de kile in 3 luni? Vergeturi, atat am de zis.

      (Citează)

  5. Voi nu vedeti partea buna din toata chestia asta: acum are sanii mai mari :D

      (Citează)

  6. Booooooobs!

      (Citează)

  7. simplu_cetatean

    12/09/2012 la 2:02 PM

    Cu ambitie, un antrenor si un nutritionist bun se poate rezolva.

      (Citează)

  8. Poate sunt eu partinitoare, dar e de cacat sa zici:

    A născut. Probabil un hipopotam. E nevasta voastră gravidă? Temeţi-vă!

    Ca na, a nascut, e normal sa arate asa. Plus ca nu era prea slabuta nici inainte.

    Tu ce-o sa faci? O sa-i zici sotiei “Draga, noi nu facem copii, ca nu am chef sa te faci cat o vaca?”. Pai mai baga 2 burgeri din aia ultra-mega-huge si o sa te faci cat 2 vaci.

    Eu inteleg sa-i zici unui om care mananca mult si nesanatos si nu face pic de sport ca “Ba, esti gras. Pune mana si da burta jos”. Unii au nevoie de o palma peste fata.

    Dar sunt persoane care nu pot slabi foarte mult. Sunt persoane care se ingrasa pe fond nervos sau din cauza stresului. Sunt femei care se ingrasa dupa nastere. Deal with it. Astea nu-s de ridiculizat. Mai degraba tine de empatie. Care cred ca uneori s-a pierdut pe teava internetului, unde toti suntem slabi si perfecti, si ceilalti sunt niste grasi infecti.

      (Citează)

  9. Andreea, la banii ei putea avea mai multa grija de nutriție încă din timpul sarcinii. Sunt atâtea alte vedete, inclusiv la noi, care arătau extraordinar la un an după ce au născut, de ex Antonia.

      (Citează)

  10. Cine-i Antonia?

      (Citează)

  11. Radu, nu stiu daca stii, dar Jessica Simpson a semnat un contract de nu-stiu-cate milioane de dolari cu Weight Watchers (ca si Jennifer Hudson, am impresia, si or mai fi si altele). Ea a fost platita ca sa se ingrase atat (citisem undeva ca a bagat numai fast food in ea pe timpul sarcinii) si apoi o sa ia banii aia dupa ce slabeste cu programul lor nu-stiu-cat in nu-stiu-cate luni.

    Eu voiam doar sa punctez altceva – reactia ta de la final e deplasata. Aceea pe care am pus-o si in quote. :)

      (Citează)

  12. Plus ca nu toata lumea se ingrasa dupa sarcina. Maica-mea a slabit, de a ajuns la 48 de kg, de la vreo 70. Si inca are 48 de kg, chiar si dupa… 16 ani de la nasterea mea (lol). :))

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus