un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

iPad-ul, noua cameră foto pentru turiști

19 Sep 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

15 comentarii

Acum vreo doi ani râdea lumea de mine pentru că am făcut o fotografie cu o tabletă la o conferinţă, deşi era singura metodă de a da fotografia pe Twitter şi în plus testam respectiva tabletă.

Doi ani mai târziu, în Paris, mulţi turişti făceau fotografii cu iPad-ul. În faţă la Luvru, în Versailles, în vârful Turnului Eiffel, pe stradă, turiştii scoteau iPad-ul şi făceau fotografii. Trebuie să recunosc că nu înţeleg exact motivul. Adică înţeleg de ce ai aduce o tabletă cu tine în excursie, dar să o şi cari la tine zi de zi? N-ai un telefon cu care mai bine faci respectiva fotografie?

    15 comentarii

  1. esti un trendsetter:))

      (Citează)

  2. cocalari… am vazut si la concerte.

      (Citează)

  3. Singurul scenariu care imi vine in minte e pentru o persoana care are probleme cu vederea, si urmareste sa scoata astfel poze cat mai bune facand apel la camera cu cem mai mare viewfinder sau preview screen de pe piata :) Altfel, e de un ridicol iesit din comun…
    PS: uite inca o poza de adaugat la colectie :)

      (Citează)

  4. Săptămâna trecută mi-a înmânat o turcoaică un iPad să-i fac o poză în Londra. Și mulți alții se chinuiau să țină husa într-o poziție să nu obtureze camera. Ciudat e că n-am văzut pe absolut nimeni făcând poze cu alte branduri de tablete.

      (Citează)

  5. Mai ai poza aia cu tine? Nu o mai tin minte exact…

      (Citează)

  6. Arata penibil ipadistii astia. De prezenta lor la concerte nu mai zic…

      (Citează)

  7. eu n-as suporta sa vada si altii perspectiva mea asupra unei poze.

      (Citează)

  8. Sunt convins ca Matilda vrea sa vada poza respectiva.

      (Citează)

    • La concerte am vazut si eu pe unii filmand cu iPad. Ce sa zic…

      @nashu: taci ma, nu ma da de gol.

      @seba18: nu, n-au alt aparat foto la ei si li se pare ok sa faca toate fotografiile din excursie cu o tableta.

        (Citează)

  9. Bine, o sa o cer autorului. :D

      (Citează)

  10. @nashu stiam poza dinainte sa fie cool ;) @Radu ca te-ai lasat prins in poza facand poze cu tableta e una… Dar si cu barba? :P

      (Citează)

  11. “perspectiva mea asupra unei poze”. trebuie sa scriu undeva fraza asta, e de tinut minte…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus