un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ford va prezenta tehnologia viitoarelor autoturisme

5 Sep 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

1 comentariu


Mâine voi participa la un eveniment gigantic Ford – Go Further în care vor discuta despre noile tehnologii pe care le vor implementa pe maşinile lor. Sper să văd şi noul Mondeo pe acolo.

Evenimentul este în Amsterdam. Durează mai mult drumul decât evenimentul în sine (e pe principiul zbor acolo, particip la conferinţă, zbor înapoi), dar nu puteam avea pretenţia că o prezentare la care se adună jurnalişti din toată lumea să aibă loc în România, nu? Mă simt onorat că sunt printre cei de la noi care fac aceasta deplasare.

Ford Motor Company will detail a major product acceleration for Europe at a special “Go Further” media event in Amsterdam on September 6.

Major product acceleration sună bine.

Cei de la Ford au o echipă imensă pentru a le asigura prezenta în social media. Un semn al acesteia este că folosesc şi nouă funcţie Evenimente din Google Plus, aşa că toate fotografiile şi impresiile transmise în timp real de la faţa locului (inclusiv de mine, că m-am înscris în listă) vor ajunge în acelaşi loc, pe pagina bit.ly/AmsterdamGFevent

Puteți citi despre ce-am văzut prin fabricile Ford sub tag-ul Ford.

    1 comentariu

  1. Vezi să întrebi și tu cum se zice pișcot în olandeză >:)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus