un blog de Radu Dumitru

Canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru și youtube.com/NwraduBlog ••• Știri despre Ucraina

Sosul de friptură Jack Daniel’s, mai scump decât whisky-ul

1 Aug 2012  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

Sos barbeque marca Jack Daniel’s. Mie mi se pare o idee proastă, ba chiar mă face să nu-mi mai doresc whisky-ul lor.

Sosul costă 42 de lei pentru 260 de grame. Whisky-ul J.D. costă tot cam atât pentru 750 ml, adică este de trei ori mai ieftin decât un sos de friptură! Ce spune asta despre brandul Jack Daniel’s?

  8 comentarii

 1. am gustat eu intr-o salata (au la energiea cateva feluri cu sos JD). nu mi-a placut deloc. e un gust usor afumat+alcoolul+gustul de butoi specific JD. a cam stricat salata aia.

    (Citează)

 2. păi eu zic că exact asta se dorește: să cumperi băutura nu sosuri SF…

    (Citează)

 3. @hoinaru: Sunt mai multe tipuri de sosuri de bbq JD. Ce ai mancat tu era probabil asta (smoked), in articol este vorba de asta. Oricum sosurile astea nu sunt pentru salate din ce deduc, ci pentru carne, un fel de teriyaki. Uite si retete pe acelasi site, aici.

    (Citează)

 4. sunt sosuri pentru barbecue, ce sa caute in salata …. pune pe niste cartofi copti sau pe niste aripioare de pui

    (Citează)

 5. Radu: vreau sa cred ca ai scris postul asta intr-un moment de plictiseala lol! Comparatia ta e fortata si fără sens. :D
  Haha…probabil ca la pretul ala, whiskey-ul e contrafacut lol
  Hoinaru: u made my day! :)

    (Citează)

 6. Stii, e proverbul ala romanesc(stupid dar asta e): Mancarea e fudulie, bautura temelie!

    (Citează)

 7. Stiu ca e cam intarziat comentariul, dar in Germania sosul e aprx.3.50 euro. Deci? Ce vb.aici? Pana la 42 Ron cat e la noi e cale lunga….Asa se mai justifica pretul, comparativ cu un Jack la 750 ml.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus