blog demisec cu note fine de tehnologie

Out of office pentru o vreme. Mă găsiți în Instagram Stories și o să pun diverse și pe Facebook. Robotesc și la canalul de YouTube.

Samsara, documentarul

31 Aug 2012  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Samsara e un film pe care îmi doresc să-l vad. Adună cele mai spectaculoase imagini din lume și promite un spectacol excelent. Apare în curând.

  6 comentarii

 1. Bineinteles ca nu la cinema.
  La cinema vedem “Dansul dragostei 4”, “Brutele”, “In afara legii” si “Eroi de sacrificiu 2” ca sa citez din programul actual.

    (Citează)

 2. Arata foarte bine toate imaginile din trailer. Vad ca in Germania a aparut deja, pe la noi prin cinema nu prea apare nimic.

    (Citează)

 3. nice. Doar ce mi-am luat Baraka in versiunea 1080p si l-am pus în lista de vizionat.

  Dacă prindeți de veste când apare-n cinema sau alternativa de calitate minim 720p, lăsati un nume indicativ.

    (Citează)

 4. cauta Baraka. apoi cauta Koyaanisqatsi (1982, are aceeasi varsta ca mine :) ).
  apoi cauta Sindromul Titanicului (http://www.youtube.com/watch?v=mO2WjDkJyuY). apoi cauta Home, de fapt nu, e aici, full: http://www.youtube.com/watch?v=NNGDj9IeAuI.
  toate sunt fantastice.
  apoi, dupa ce ai pregatit terenul, poti sa te uiti si la Samsara :).

    (Citează)

 5. Mersi de indicatii, tocmai astept dupa
  1) Koyaanisqatsi: Life Out of Balance [1983][H.264][AC3]
  2) Home.2009.720p.BluRay.x264-HDxT

  Nu ma descurc cu franceza, mai trebuie sa caut alternativa pentru “Le syndrome du Titanic”

    (Citează)

 6. @Ariel, am vazut pe undeva (net) filmul cu subtitrare in engleza. eu il am pe dvd cu/fara voce, deci probabil ca si pe net il poti gasi fara voce. si poate e si mai bine, imaginile sunt fantastice si apoi il ai pe Nicolas Hulot (autorul) ce delireaza pe teme ecologice.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus