un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Jurnalul șterge din propriile articole?

31 Aug 2012  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Jurnalul Naţional a scos de pe site articolul halucinant despre “păsările mari ca nişte nouri care îl vor înhăţa şi arunca la groapa de gunoi a istoriei”. Dacă aţi ratat capodopera respectivă, o găsiţi în cache-ul Google.

Oare de ce au şters articolul? Nu sunt mândri de aşa editorial? Cum a apărut acel articol, dacă nu era bun? De ce s-a schimbat ulterior opinia? De ce s-a șters ca și cum n-ar fi fost, metodă securistică venită de la patron, în loc să publice un articol de clarificare/renegare?

  6 comentarii

 1. Articolul ala pare scris la betie, plin de metafore inutile nu urmareste o idee clara. Eu ma mir cum de a fost publicat. Cred ca cineva a realizat ridicolul situatiei si a decis sa nu se mai faca de ras cu asa continut.

    (Citează)

 2. Probleme grave la mansarda.

    (Citează)

 3. Si sursa acestei dezvaluiri care e?

    (Citează)

 4. Bai, ala e nebun complet, sa-mi bag picioarele!!! Nici nu stiu daca sa rad sau sa plang, doamne, ce le-or da astora la Intact, ca nu mai e Romparkin cu vodka. :))

    (Citează)

 5. Il cheama Cristinel. Asta spune destule despre parinti, cel putin :)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus