un blog de Radu Dumitru

31 de oferte la Fashion Days și concurs cu vouchere de 200 lei! Robotesc și la canalul de YouTube.

S-a deschis parcul acvatic Divertiland

10 Aug 2012  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Se deschide pe 14 august Divertiland (fără nici o legătură cu Diverta), un parc acvatic uriaş, aflat lângă Bucureşti pe autostrada A1, lângă Kika şi Hornbach-ul de la ieşire [Google Maps]. Arată bine din fotografiile oficiale de mai jos. Văd tobogane cu apă, colace, valuri artificiale, plajă, piscină, căderi de apă,

Site-ul oficial divertiland.ro sau pagina de Facebook Divertiland nu spun prea multe detalii, dar comunicatul oficial da: va fi deschis din 14 august, între 9-22, intrarea costa 50-70 de lei de persoană, în funcţie de zi şi oră, au şi şezlonguri, umbrele şi, desigur, vestiare. Am înţeles că ţi se leagă de mână o brățară cu cip RFID rezistent la apă pe care-l poţi încărca la intrare cu bani, astfel încât înăuntru să plăteşti eventuale băuturi, cafele şi mâncare fără să umbli pe la vestiare după bani cash.

Harta oficială e mare, dar momentan cred că doar aqua-park-ul Divertiland este deschis, nu şi zonele Adventure şi Oasis. Mai multe fotografii de la deschidere găsiţi la Piticu. Facem noi mişto că trage sute de fotografii, dar când e vorba de femei îmbrăcate sumar, e un obicei bun, nu?

  1 comentariu

 1. experienta mea in 26.august 2012 in acest parc o gasiti pe blog-ul de mai jos http://badreviewsaregoodforbusiness.blogspot.ro/

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus