un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

S-a deschis parcul acvatic Divertiland

10 Aug 2012  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Se deschide pe 14 august Divertiland (fără nici o legătură cu Diverta), un parc acvatic uriaş, aflat lângă Bucureşti pe autostrada A1, lângă Kika şi Hornbach-ul de la ieşire [Google Maps]. Arată bine din fotografiile oficiale de mai jos. Văd tobogane cu apă, colace, valuri artificiale, plajă, piscină, căderi de apă,

Site-ul oficial divertiland.ro sau pagina de Facebook Divertiland nu spun prea multe detalii, dar comunicatul oficial da: va fi deschis din 14 august, între 9-22, intrarea costa 50-70 de lei de persoană, în funcţie de zi şi oră, au şi şezlonguri, umbrele şi, desigur, vestiare. Am înţeles că ţi se leagă de mână o brățară cu cip RFID rezistent la apă pe care-l poţi încărca la intrare cu bani, astfel încât înăuntru să plăteşti eventuale băuturi, cafele şi mâncare fără să umbli pe la vestiare după bani cash.

Harta oficială e mare, dar momentan cred că doar aqua-park-ul Divertiland este deschis, nu şi zonele Adventure şi Oasis. Mai multe fotografii de la deschidere găsiţi la Piticu. Facem noi mişto că trage sute de fotografii, dar când e vorba de femei îmbrăcate sumar, e un obicei bun, nu?

  1 comentariu

 1. experienta mea in 26.august 2012 in acest parc o gasiti pe blog-ul de mai jos http://badreviewsaregoodforbusiness.blogspot.ro/

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus