un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Pizza Spago

7 Aug 2012  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Când am spus pe Twitter că brandurile de pizza nu supraveghează acest canal de comunicaţie m-am înşelat, pentru că a doua zi am primit acasă două cutii de la Spago Pizza. Aşa că ce să fac, a trebuit să mănânc două pizza.

Au fost o Quattro Stagioni şi o Carnivora. Prima are sos de roşii, mozzarella, şuncă, salam, ciuperci, măsline, a doua sos de roşii, mozzarella, şuncă, salam, cârnaţi afumaţi şi bacon.

După cum vedeţi din imagini, stilul Spago este ceva mai minimalist, mai apropiat de pizza italiană tradiţională, în care nu te îndopi cu o felie arhiplină de ingrediente şi brânză după modelul american. Aceasta este mai degrabă pentru cei ce preferă un blat subţire pe care să guste câteva ingrediente și să simtă gustul fiecaruia.

Ingredientele au fost bune. Mi-au plăcut cârnăciorii de pe Carnivora, în special. N-ar fi stricat mai multe legume, ba chiar uitându-mă pe întreg meniul observ că reţetele au fost făcute de cineva certat cu acestea, pentru că în afară de ciuperci pe câteva pizza, doar două conţin şi ardei gras. Preţuri, reţete şi livrare prin spagopizza.ro.


  7 comentarii

 1. Fa si tu cumva sa bagi articolele despre mancare mai dupa-masa, eventual spre seara. Sa fie omu’ acasa. Nu de alta, dar mi-ai facut o pofta :))

    (Citează)

 2. @Radu Luca: se mai comanda si de la munca, dar eu am vazut articolul prea tarziu azi… :(

    (Citează)

 3. Pare genul meu de pizza! :)

    (Citează)

 4. numele imi place , e sugestiv. au vazut ca scrii de rau asa ca au si venit cu o spag(a)o :) parca altfel faci un review cand ai burta plina

    (Citează)

 5. Am comandat azi de la Spago si era groaznica – cate o felie subtire de sunca ici colo, 3 ciupercute speriate. NU cred ca asta e esenta Italiei – cel mai transparent blat posibil si ceva branza dubioasa pe el, in loc de mozarella.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus