un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Nu ne pot aresta pe toți

16 Aug 2012  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Recunosc că am fost un pic ocupat cu Olimpiada şi poate am ratat ştiri mai importante, dar e cineva în pericol de a fi arestat? Adică suntem în ţara în care nici măcar cei clar vinovaţi nu sunt arestaţi, ce-i cu reclamele astea dramatice pe Facebook?

Tocmai pe Facebook, unde lumea intră să se uite la poze de la mare şi să râdă de glume? Dă cineva click pe astea pe un site pe care vrei să te distrezi? Cine gândește prostiile astea?

  6 comentarii

 1. Poate domnul a votat de mai multe ori si se simte vizat, altfel poate sa stea linistit, pentru ca nu o sa-l caute nimeni.

    (Citează)

 2. N-ai ratat nimic esential: pentru prima data in istoria noii nostre democratii cineva de pe la procuratura s-a sesizat si s-a apucat sa ancheteze cum de-au reusit diverse primari de prin diverse sate sa obtina prezente la vot de 100%/150%/200%.

  S-a scandalizat tot USL (in funte cu Iliescu, Antonescu si Ponta), probabil pentru ca si-au dat seama ca la alegerile urmatoare o sa fie jale: un primar plimbat acum pe la politie pentru declaratii cu siguranta nu o sa mai stimuleze babele la vot pentru cele cateva milioane pe care si le ia de la partid

    (Citează)

 3. un dobitoc, e prea prost sa-i ceri sa rationeze.

    (Citează)

 4. Si chiar vrea sa credem ca exista un “Bogdan Diaconu cu figura aia si cu textul ala lamentabil? Un Ad absolut fabricat, care nu mai impresioneaza pe nimeni, scos din mintea “specialistilor” in Social Media de la USL. Mi-e mila de cei 800+ care au dat Like… :(

    (Citează)

 5. reclama aia a apărut doar pentru că se poate. O fi un contor de oameni “speciali”.

  Doar mie mi se pare că lipsește un acord în propoziție ?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus