un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Protest după program

15 Aug 2012  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii


Mă bucur că sportivii olimpici au parte de nişte premii serioase de la guvern. La un moment dat mă temeam că singurele premii bune vor fi maşinile oferite de Renault (Latitude pentru aur, Megane pentru argint şi Twingo pentru bronz), dar văd că şi autorităţile dau chiar şi 100.000 de euro pentru aur.

Pe de altă parte, olimpicii la matematică nu primesc nimic. Pentru ei nu sunt fonduri, deşi tot aur au luat recent. Chiar nu se găseau câteva mii de euro și pentru minte, nu doar pentru corp? Aşa că nişte oameni vor să facă un protest în faţa Ministerului de Finanţe împotriva acestui lucru, ceea ce e bine.

Rău este că au ales ziua de vineri ora 17, când toţi cei din minister sunt de mult acasă, că programul de vineri al bugetarilor este până la 14.

    4 comentarii

  1. Cu tot respectul pentru initiatori, efectul demersului va tinde spre zero. Celor de la MF fix li se rupe de proteste, vor fi cativa jurnalisti, 2-3 care de televiziune (desigur Antenele vor bate apa in piua si vor da vina pe eternul vinovat Basescu)… si cam atat. Crinel si Victoras, nemirosind niciun avantaj electoral major, nu se vor implica. Si sincer, tind sa ii dau crezare d.lui Funeriu.

      (Citează)

  2. Ponta a spus ca nu stie dar va rezolva problema…adevarul e ca suma e o prostie pe langa medaliile de la olimpiada, 2000euro cica ar fi fost prima pentru un olimpic la matematica.

    Acum…intrebarea mea doar olimpicii de la matematica nu au luat banii? Sau si olimpicii la fizica, chimie sau la ce alte obiecte mai participa romanii.

      (Citează)

  3. Oare ce or fi primit olimpicii români la Olimpiada Internaţională de limba română?

      (Citează)

  4. Acum 7-8 ani primeau ceva gen… ~150 lei pentru un premiu pe tara(trei cred).

    Cam la fel si pe la fizica, din ce tin minte de la colegi.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus