un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Nu lăsa pe mâine ce poți cumpăra azi

11 Aug 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

11 comentarii


Oferta la SSD-ul de 128 GB cu doar 319 lei a fost atât de bună încât eMAG a epuizat tot stocul încă de pe 10 august, deşi promoţia era anunţată pentru săptămâna ce ţine până pe 13 august. Cel puţin aşa am aflat telefonic ieri, când am vrut să cumpăr unul, dar l-am văzut pe “momentan indisponibil”. “Ne pare rău, s-au terminat şi nu mai sosesc altele la același preț”.

Morala: când vezi o ofertă bună, profită imediat de ea, nu aştepta până-n ultima clipă.

  11 comentarii

 1. Cumpara cand sunt oferte ,ignora in rest produsul.
  Maine va fi mai ieftin :-)

    (Citează)

 2. Radu, tocmai a aparut din nou la precomanda pe site. Si eu am amanat dar de data asta nu mai ezit.

    (Citează)

 3. Mi-as lua si eu unul :D dar nu stiu daca poate fi folosit la PC-ul meu. Nu cumva 2.5 asta inseamna ca e strict pentru laptop?

    (Citează)

 4. @Emy: primesti si un set de accesorii cadou pentru montarea in bay de 3.5″

  Pe dx.com am gasit niste adaptoare si mai utile, care te ajuta sa renunti la unitatea optica si sa montezi un SSD in locul ei intr-un laptop: http://goo.gl/KTw73

    (Citează)

 5. @Emy: Se poate folosi fara probleme si in PC-ul tau, iti trebuie doar un adaptor care sa te ajute sa il montezi in locasul din carcasa, gen
  Asta care vine cadou la Kingston-ul care nu mai e in stoc.

    (Citează)

 6. Va multumesc tuturor :)

    (Citează)

 7. Astea sunt din alea care blocheaza computerul ?

    (Citează)

 8. Am luat eu unul la promoţia asta şi e ok, nu blochează calculatorul. Şi e seria nouă, SSDNow, cu firmware nou, fără probleme.

    (Citează)

 9. Duke
  11/08/2012 at 8:11 PM

  Am luat eu unul la promoţia asta şi e ok, nu blochează calculatorul. Şi e seria nouă, SSDNow, cu firmware nou, fără probleme.

  Super !
  Poate o sa scada si ceilalti pretul. Eu imi fac planuri pentru un Intel 520 de 250GB.

    (Citează)

 10. A reaparut pe stoc SSD-ul de 128GB: Flash SSD Kingston V200 2.5, 128GB, SATA 3 (370lei, pretul curent)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus