un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ce mașină conducea un milionar american

20 Aug 2012  ·

AUTO  ·

6 comentarii

Regizorul Tony Scott s-a sinucis duminică aruncându-se de pe un pod din Los Angeles. Motivele n-au fost făcute publice.

Omul avea o grămadă de bani, e imposibil să nu ai după ce regizezi şi produci atâtea filme de succes în ultimii 20 de ani. Probabil că era milionar. Cu toate acestea, simt că-l respect mai mult pe om după ce am aflat că avea o Toyota Prius, maşina cu care de altfel s-a şi deplasat la respectivul pod (bine, nu prea mai am ce respecta, că-i mort…).

Ideea este că la banii lui putea să conducă orice super-limuzina, ba chiar cu şofer şi pază. Omul avea în schimb o maşină hibridă, de familie, cu consum redus, silenţioasă. Câţi milionari de la noi ştiţi care să nu meargă în gipan uriaş cu motor de 5 litri?

Am condus şi eu cândva o Toyota Prius, puteţi citi totul despre maşina prin acest link.

that he had left a note inside his black Toyota Prius, which was parked on one of the eastbound lanes of the bridge.

sursa: variety.com via zoso.ro

  6 comentarii

 1. Pai la Hollywood din cate am vazut sunt la moda hibridele, daca te mai uiti pe la Jay Leno multi actori au cate un Prius. Cred ca au vedetele constiinta impacata cand tin Ferrari-ul in garaj si se plimba cu Prius-ul :D

    (Citează)

 2. erata: ‘respecta’ si ‘am condus’. poti sa stergi comentariul

    (Citează)

  • Am corectat, mersi.

   Moda e la oamenii care isi permit o masina de 30k euro sa-si ia Prius. Si eu mi-as lua, e foarte tare. Dar daca as avea milioane probabil ca M5 sau RS6 sau S55 AMG ar scrie pe mine.

     (Citează)

 3. “Early reports indicate that Scott was diagnosed with inoperable brain cancer.”

    (Citează)

 4. Si-a luat Prius si uite unde a ajuns ..

    (Citează)

 5. C’mon Radu, doar nu crezi ca omul avea doar masina asta. De regula au cate 3-4/membru: una de zi cu zi, una puternica, una de familie si una de ceremonii:))) De obicei cam toti bogatii LA-ului au una din asta, cam din acelasi motiv: pentru a fi anonimi in traffic!
  In alta ordine de idei, si cei care prefera”gipanele”-cum le ziceti voi la SUV-uri, au alternative. Cea mai faina mi se pare Escalade Hybrid cu MPG: 20 City/ 23 HWY. :)

  Off-topic: Se pare ca dragul de Akismet it’s sucking my comments! Ultimele 2 au mers direct in spam. Asta se intampla cand folosesc URL-ul blogului meu! Cineva( stiu si cine) mi-a făcut un “favor” si m-a reportat ca spam. Mă ajuti dacă-mi scoti oricare din mesaje din spam! Thanks!

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus