un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Jocuri pe care le aștept

9 Aug 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

A doua jumătate a anului este bună pentru jocuri. Iată ce aştept:

Darksiders 2 – 14 august
Primul a fost un joc de acţiune pe care l-am jucat cu multă plăcere, deşi nu mai am timp aproape deloc pentru aşa ceva. Acţiune continuă, arme mari, vrăji şi mulţi monştri.

Counter-Strike: Global Offensive – 21 august
ComputerGames.ro deja ia precomenzi pentru el. Personal cred că tot 1.6 se va juca în România, iar cine vrea ceva mai modern s-a orientat deja pe Battlefield 3, dar să vedem ce aduce nou GO.

Assassin’s Creed 3 – noiembrie?
Nu cred că mai are nevoie de prezentări. Aştept noua epocă.

X-Com Enemy Unknown – 9 octombrie
Ce-am mai jucat seria X-Com acum mulţi ani! Va fi refăcută cu o grafică mai bună şi din preview arata extraordinar. Abia aştept să construiesc baze, să cercetez tehnologii şi să fac misiuni împotriva extratereştrilor.

Call of Duty: Black Ops II – 13 noiembrie
Rămân în urmă cu franciza aceasta, dar recuperez cândva.

FIFA 2013 – 30 septembrie
Părerea mea este că EA ar trebui să le facă din 2 în 2 ani, ca să fie mai mari schimbările de la o ediţie la alta, dar na…

MechWarrior Online – septembrie?
Acum mulţi ani am jucat 2-ul Mercenaries. Super joc. Cândva cred că am jucat şi numărul 4. Îl aştept pe cel online ca să văd cum este.

Far Cry 3 – 9 decembrie
Până la Crysis 3, ne distrăm cu Far Cry 3.

S-ar putea să vă intereseze şi Guild Wars 2, un nou Need for Speed, Medal of Honor Warfighter, Baldur’s Gate Enhanced Edition, World of Warcraft Mists of Pandaria. Pe termen lung, se face un nou Carmageddon.

  4 comentarii

 1. Vezi că Global Offensive e la precomandă şi pe Steam, mai ieftin decât pe ComputerGames cu 15 lei.

    (Citează)

 2. Join me in Guild Wars 2 :D

    (Citează)

 3. OMG Carmageddon! *drool*

    (Citează)

 4. cred ca ar trebui sa nu ratezi dark souls. si noul hitman promite, as paria pe el in detrimentul lui ac3.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus