un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Faultat de aplicația Știrile ProTV

8 Aug 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

3 comentarii

Aveam pe telefon aplicaţia Ştirile ProTV, pentru că mi se pare mai eficient să foloseşti o aplicaţie decât varianta mobila a site-ului.

Ultimul update a introdus notificări. Când mi-era lumea mai dragă, aplicaţia îmi spunea de noi ştiri “bomba”, deşi eu şi ProTV-ul avem alte concepţii despre ce înseamnă breaking news. Partea cea mai nasoală? Nu se pot opri notificările, programatorul aplicaţiei considerând probabil că musai le vreau, fiind ceea ce-mi lipsea până acum din a-mi face perfectă viaţa.

Eu n-am găsit nici o opţiune de a le dezactiva, aşa că am făcut al doilea cel mai bun lucru: am dezinstalat aplicaţia cu totul. Bravo CME, bun feature-ul.

  3 comentarii

 1. In Jelly Bean se pot dezactiva din Settings/Apps. Încearcă CyanogenMod 10, merge excelent pe Samsung Galaxy S2.

    (Citează)

 2. Aceeaşi situaţie şi aici. Mă gândesc deja la uninstall…

    (Citează)

 3. Aceeaşi situaţie şi aici. Mă gândesc deja la uninstall…

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus