un blog de Radu Dumitru

Robotesc și la canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Oferte bune de la eMAG

25 Jul 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

Spune-ți părerea

Reminder: cumpărați prin linkurile de mai jos și donez 3% din valoarea cumpărăturilor făcute de voi pe eMAG până pe 12 august către UNICEF, după cum am zis aici.

Fix când lumea e în vacanţă sau ține de bani pentru că are 8 nunţi în 7 zile, ca mine, face şi eMAG nişte promoţii excelente…

Prima ar fi că primeşti cadou un telefon Samsung dual-SIM dacă achiziţionezi o tabletă Samsung. Oferta e foarte bună, telefonul costă 229 de lei altfel şi fie îl foloseşti fie îl vinzi ulterior cuiva. Modelele dual-sim sunt utile celor cu “telefon de muncă, telefon personal” care vor să le combine într-unul singur sau celor care au numere pe două reţele diferite. Un model făcut de Samsung înseamnă şi calitate mai bună decât media.

Tablete:

Samsung Galaxy S III include, la eMAG, şi nişte accesorii cadou. Poţi să alegi să primeşti cadou suportul auto sau adaptor HDTV şi carcasă slim sau husă şi stylus. Valoarea pachetelor cadou este în jur de 200 de lei fiecare.

Şi tot Samsung (acum am observat că toate sunt aşa) dă cadou un blu-ray player sau un aparat foto compact dacă iei anumite modele de televizoare. Cel mai ieftin televizor este 2449 lei, iar valoarea cadourilor este de 299 sau 449 lei.

Ca să nu fie doar Samsung, uitaţi şi imprimante HP la jumătate de preţ, iar despre câteva modele puteţi citi mai multe aici, că sunt nou lansate.

    Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus