un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Fotografii de la Pârâul Rece

11 Jul 2012  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Sâmbătă m-am trezit la 4 dimineaţa şi am condus până la Pârâul Rece, unde am ţinut un curs de 4 ore întregii echipe Samsung Mobilers, vreo 25 de oameni la un loc cu invitaţii lor din Grecia, Bulgaria şi Marea Britanie. Titlul cursului predat? Cum să faci review-uri profesioniste. Mă laud şi eu…

Mai multe despre training nu pot zice, că trebuia să fiţi acolo ca să-l putem discuta, aşa că vă arăt câteva fotografii făcute în ziua petrecută la munte. Mâncarea şi pisica sunt de la Alex, un restaurant din Sinaia unde am oprit pentru prânz, la întoarcere.

  2 comentarii

 1. Faine poze!

  [Da’ vezi ca n-ai diacritice in Bulgaria.]

    (Citează)

 2. Salut Radu,

  Preznetarea poate fi vizulizata undeva- film, podcast sau doar prezenatarea simpla?

  Multumesc

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus