un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Canon 650D in stoc la F64

3 Jul 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

3 comentarii

Am avut ocazia să văd Canon 650D înaintea marelui public la aniversarea a 25 de ani de la lansarea primei camere Canon EOS. 650D-ul prezent acolo era o mostră de marketing şi nu am putut lua fotografiile făcute cu aparatul, dar tot l-am ţinut un pic în mână şi m-am jucat câteva minute cu el.

Este un DSLR remarcabil pentru prețul său și cu siguranță un best-buy pe piață. E uşor şi solid, iar echipat cu un obiectiv subţire, tip pancake, l-am mânuit fără nici o problemă doar cu o mână. Vine cu un senzor APS-C de 18 megapixeli, 14 biţi de culoare, filmare Full HD, ecran tactil (o funcţie foarte utilă, după cum m-am convins în ultima perioadă, făcând mult mai simplă configurarea anumitor setări şi folosirea aparatului de către începători). ISO se duce până la 25600, trage 5 FPS, iar body-ul are o greutate de 545 grame.

F64 îl are în mai multe variante:
Canon 650D body – 3999 lei
Canon 650D cu obiectiv kit 18-55 IS – 4289 lei
Canon 650D cu obiectiv 18-135 IS – 5499 lei
Canon 650D cu obiectiv kit 18-55 IS, flash 320EX, rucsac foto 300EG, încărcător şi 4 acumulatori 2500 mAh pentru flash şi card Transcend SDHC 32 GB – 4299 lei, ceea ce e super-ofertă și ține până pe 15 iulie.

    3 comentarii

  1. Aparatul vazut de tine in premiera e de saptamana trecuta in oferta si newsletterele Asesoft catre distribuitori.
    Deci nici o sfaraiala, se vinde la liber pe eMAG, Flanco si aiurea.

      (Citează)

  2. Nu stiu de ce dar mie 600D ( recent achizitionat ) si 650D imi dau impresia de plastic ieftin, mat; punandu-le alaturi de un 450D care are o textura mai lucioasa si atractiva. Maybe it’s just me :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus