un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cadou iPad 2 la orice smart TV Philips

19 Jul 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

2 comentarii


Philips a lansat ieri o serie de smart TV-uri, iar vânzarea se face momentan în exclusivitate prin eMAG. Au o promoţie tare: cumperi un Smart TV, primeşti cadou un iPad 2 în valoare de 1859 lei.

Noile televizoare din seria 7000 sunt 3D (inclusiv conversie 2D la 3D), mod split-screen pe tot ecranul pentru jocuri, au conectivitate wifi la Internet, rulează aplicaţii (procesor dual-core în ele), au rata de cadre de 800 Hz, telecomandă cu două fețe, pe una fiind o tastatură qwerty, plus sistem Ambilight care îţi aruncă lumină pe peretele din jurul televizorului, astfel încât să nu-ţi strici ochii urmărind un dreptunghi luminos în bezna din cameră.

iPad-ul cadou este valabil “în prima săptămână” de vânzare, ca să citez din comunicat, aşa că nu ştiu cât durează de fapt promoţia. Televizoarele sunt:

Toate comisioanele făcute până pe 12 august la eMAG Profitshare le donez către UNICEF.

    2 comentarii

  1. cred ca ar avea mai mult succes asa: Cadou smart TV Philips la orice Pad 2 >:D

      (Citează)

  2. Care este diferenta intre un televizor 3D si unul 3D cu conversie 2D in 3D?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus