un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Top 10 branduri fast-food și bere

30 Jun 2012  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Câteva imagini luată de pe pagina de Facebook a Daedalus Millward Brown:

Top 10 branduri fast-food în lume şi valoarea lor. Starbucks eu nu-l văd că pe un fast-food, dar bravo lor că ajung în acest top pe locul 2, mult înaintea celorlalte restaurante. De Tim Horton’s şi Arby’s n-am auzit niciodată şi nici nu ştiu ce fac.


Top 10 beri ca valoare a brandului. Nu ştiam că Skol e aşa de valoroasă în lume.

Top 10 companii. IBM pe locul 2. Mă întreb cum ar fi stat astăzi situaţia dacă nu vindeau partea de PC-uri personale către Lenovo acum nişte ani, având în vedere că şi chinezii sunt astăzi un gigant pe piaţă.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus