un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Burger King iese de pe piața românească

19 Jun 2012  ·

GÂNDURI  ·

17 comentarii

Compania Atlantic Restaurant System, operatorul francizei Burger King în România, va închide săptămâna aceasta ultimele două restaurante pe care le mai avea pe piaţa locală, decizie care marchează ieşirea de pe piaţă a lanţului de fast food. În ultima săptămână au fost închise alte trei locaţii – Băneasa Shopping City, Plaza România şi Bucureşti Mall.

Insolvență și ieșire de pe piață, dacă nu preia altcineva franciza. Păcat, aveau produse bune, un whopper mergea oricând.

via Ziarul Financiar.

    17 comentarii

  1. Mie mi se pare ca a durat prea mult. Sunt fan Burger King, insa la noi n-am mancat decat fix de doua ori. O data cand au deschis in Baneasa si o data vara trecuta.

      (Citează)

  2. Ba te contrazic, aveau niște produse infecte.
    Cel puțin la mall Plaza am mâncat o singură dată un picant nu știu ce sandwish infect.

    Aștept cu nerăbdare dispariția KFC& MCd

      (Citează)

  3. plm, daca numai eu mancam la ei, si aia din an in paste…

    In baneasa eram singur la casa cand la mec si la kfc era omor. N-am inteles niciodata de ce, wopperul imi placea.

      (Citează)

  4. Duca-se!

      (Citează)

  5. LA mine in Ploiesti n-aveai de udne sa iei asa ceva…am auzit de la prieteni, dar …degeaba. Nu ma duceam in BZ sau BUC pentru un burger

      (Citează)

  6. Sita cerne. Produse bune? Oh plz. Burgerii ăstora făceau McDo şi KFC să pară lux. În US, nu-i frecventează decât homeleşii. Şi doar ăia negri.

      (Citează)

  7. Mie imi placea mult Burger King, puneam jalapenos in orice burger cu 50 de bani:D. In plus, imi placeau ca erau facuti pe gratar, nu prajiti cum sunt la McD.

    @puttycat: vorbesti prostii

      (Citează)

  8. Ie-te un restaurant care mi-a facut pofta mai putin decat o panarama cu burta de saorma intalnita pe marginea DN1.

      (Citează)

  9. Inca o victorie a trepadusilor lui Popoviciu care controlau si aceasta franciza. Asa ies la iveala ce buni sunt managerii romani care isi inchipuie ca pot vinde orice si oricui. Nici nu au irosit cateva milioane in cei doi-trei ani pe piata!

      (Citează)

  10. era singurul fast-food dintre astea din afara de unde mancam cu placere. cu oferta aia cu 10 lei un meniu era super ok.

    @puttycat: vorbesti prostii

      (Citează)

  11. what … era un burger king in ro ?! /s

      (Citează)

  12. @Cip & Revo: baetzi, nu mai fiti mahniti, sunt o gramada de alte moduri in care va puteti bate joc de trupul vostru. Las’ ca poate vin americanii cu cheese fries, toate cacaturile deep fried si alte bombe pentru ficat, sa va simpteti si voi impliniti.

      (Citează)

  13. Uneori nu tine doar de firma, sunt mai multi factori, oricum comparativ cu romani americani sunt cei care sunt fanii mancari de fast-food.

      (Citează)

  14. @puttycat, atacandu-i pe baieti nu repari nimic din dezinformarea de mai devreme (cea in care spui ca in state bk e frecventat doar de homlesi). ai testat pe pielea ta asta cu batutul joc de propriul trup? ca la cum arati…

      (Citează)

  15. Romanii nu au cultura mancatului afara. Plus ca mâncarea in Ro mie mi se pare groaznic de scumpă! Asta împreuna cu o locatie proasta si o organizare si mai proasta, au dus la ieșirea Burger King-ului din Ro. Păcat!
    Puttycat, you’re funny! Sa-ti reamintesc ca bucataria romaneasca este una din cele mai nesanatoase bucatarii? Now that’s a bummer!

      (Citează)

  16. @Diana
    E comica chestia cu “una din cele mai nesanatoase bucatarii”. Bine, daca compari ce mancam noi cu ce mananca cei din Okinawa, s-ar putea sa ai dreptate. Dar in rest, cred ca tine de o combinatie intre modul de viata si ceea ce mananci. Altfel nu-mi explic cum pe la tara, oameni de 80 de ani sunt inca in putere si n-au murit de inima pe la 60 de ani dupa o dieta plina de clisa si mancaruri grase. Diferenta fiind ca cei ce locuiesc la tara mai tot timpul au ceva de lucru.
    Personal, cred ca “una din cele mai nesanatoase bucatarii e un basm”. Evident, poate-mi schimb parerea daca imi prezinti un studiu care sa arate ca romanii mor de inima la 50 de ani din cauza mancarii.

      (Citează)

  17. @Diana: Ce-a zis Sabotor. Nu contează cât de grasă/dulce e o mâncare, ci cât de naturală e. Eu aş mânca oricând o şuncă de porc de ţară în locul unui burger.
    Ideea e că am şi văzut cu ochii mei cum se fac prostiile astea de ff şi nu îmi mai iau decât în situaţii excepţionale.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus