un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Scurte despre HTC One X

3 May 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

7 comentarii

Dacă vreţi să ştiţi cum se rooteaza un HTC One X, intraţi pe OneXroot.com şi urmaţi paşii de acolo. Câteva comenzi, un utilitar făcut chiar de HTC şi gata treaba.

Pentru accesorii, huse de piele, carcase siliconice, folii de protecţie 3M şi altele făcute special pentru One X am descoperit recent site-ul mobiledirect.ro

Că veni vorba, câţi dintre cititorii acestui blog şi-au luat One X? Lăsaţi un comentariu dacă aveţi One X și eventual mentionați de unde l-ați luat.

Din păcate, după două update-uri de firmware, problema ț-urilor tot nu a fost rezolvată. Ţine de Google şi de fontul utilizat în Android 4.0, nu de HTC. Cu toate acestea, HTC ar fi putut face o manevră şi să inlocuieasca acel caracter cu unul dintr-un font compatibil. Imaginea de mai jos este de pe un Galaxy Nexus şi observaţi că acolo s-a putut găsi o soluție, litera ț este afişată cu alt font, dar este afişată.



Câteva fotografii făcute cu One X-ul meu, needitate ci doar micșorate la 1024 px:

Caracteristica

HTC One V

HTC One S

HTC One X

Diagonală ecran 3,7 inci 4,3 inci 4,7 inci
Tip ecran LCD Super AMOLED Super IPS LCD2
Rezoluție 480 x 800 540 x 960 720 x 1280
Card microSD Da Nu Nu
Stocare internă 4 GB 16 GB 32 GB
Procesor 1 GHz Dual-core 1,5 GHz Quad-core 1,5 GHz
Camera foto 5 MPx, 720p 8 MPx, 1080p 8 Mpx, 1080p
Android 4.0 ICS 4.0 ICS 4.0 ICS
Sense UI 4.0 4.0 4.0
Baterie 1500 mAh 1650 mAh 1800 mAh
Preț Marketonline 1.333 lei Neanunțat 2.619 lei
Preț Evomag 1.233 lei 2.479 lei 2.599 lei
Preț eMAG 1.369 lei Neanunțat 2.649 lei

    7 comentarii

  1. @offtopic: mai zi odata de unde sunt coastele alea ..:)

      (Citează)

  2. one x alb luat saptamana trecuta de la orange- 1800 lei cu abonament delfin 9 plus optiunea my smartphone de 10 euro.

      (Citează)

  3. @Alex Incicau Telefonul tau e branduit cumva Orange?

      (Citează)

  4. Luat de la Vodafone saptămâna trecută (+căști urBeats), returnat a doua zi din cauza construcției proaste – http://www.youtube.com/watch?v=Dl1X37IyzdA&hd=1 – acum ÎNCĂ aștept înlocuitorul care trebuia să ajungă ieri.

    Are splash screen Vomafon și vreo 7-8 aplicații inutile preinstalate, dar nu-i deranjant. Când l-am conectat la WiFi săptămâna trecuta a primit update 1.28, iar acum am auzit că ar fi apărut și 1.29, deci nu-s întârzieri mari.

      (Citează)

  5. @nashu_mare nici urma de branduire. curat ca lacrima. chiar m-am mirat de asta si eu.

      (Citează)

  6. Si eu tot saptamina trecuta – One X gri + casti urBeats de la Vodafone

      (Citează)

  7. Poate cineva sa confirme daca telefoanele de la Vodafone sunt branduite in vreun fel?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus