un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Culori la Mânăstirea Sâmbăta de Sus

3 May 2012  ·

GÂNDURI  ·

9 comentarii



    9 comentarii

  1. Numai mie mi se par cam stridente? Cel putin in poza 2 albastrul imi aminteste de celebrul ‘bleu mamaia’ de la dacia 1300..

      (Citează)

  2. faine, te-au lăsat cu trepied în biserică ?

    foto 3 si 4 mi se pare mie sau sunt un pic miscate/neclare spre colțuri ?

      (Citează)

  3. Culorile sunt atragatoare, imi plac :)

      (Citează)

  4. Foarte frumoase pozele si biserica. Merita vizitata.

      (Citează)

  5. Pozele 1,3 si 4 unde sunt facute? Am fost azi la manastirea sambata de sus (brancoveanu) si n am gasit decat picturile din poza 2 (erau la intrarea in manastire), dar in manastire picturile erau vechi si oricum arata total diferit fata de cea din pozele 1,3,4. Sigur pozele sunt facute in manastirea Sambata de sus (Brancoveanu)?

      (Citează)

    • @carabulea: eu sunt destul de sigur ca sunt facute acolo, da :P

      Numerele 1 si 3 sunt facute in sala de sus, adica atunci cand intri pe poarta faci stanga si urci la etaj. Se vede scara in coltul din dreapta al fotografiei de mai jos. Acolo se fac nunti si alte evenimente bisericesti. Sa prinzi si zona fara alti oameni e mai greu.
      https://www.nwradu.ro/wp-content/uploads/2012/05/IMGP5891.jpg

      A patra este chiar din bisericuta propriu-zisa din centru, dar tu probabil n-ai vazut-o asa pentru ca este destul de intunecat acolo. Aparatul foto poate obtine imagini mai luminoase.

        (Citează)

  6. @carabulea

    Imaginile sunt procesate, sunt HDR-uri
    Vezi info aici: http://ro.wikipedia.org/wiki/HDRI sau http://en.wikipedia.org/wiki/High_dynamic_range_imaging

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus