un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Oceana – Endless Summer, cântecul oficial Euro 2012

5 May 2012  ·

GÂNDURI  ·

10 comentarii

Mă gândeam că Euro 2012 este destul de aproape şi încă nu am ascultat melodia oficială. O căutare pe Google a scos la iveală multe “melodii oficiale”, dar de fapt UEFA a ales-o pe Oceana, cântăreaţă din Germania care a avut hitul Cry Cry, să facă o melodie pentru Euro 2012.

Iat-o mai jos, se numește Endless Summer şi încep să apară şi remixuri.

    10 comentarii

  1. Waka Waka e parfum pe lângă asta.

      (Citează)

  2. The uploader has not made this video available in your country.
    Sorry about that.

    :))

      (Citează)

  3. e simpla, usor de retinut, pe beaturile care au succes la ora actuala. merge;) ooo ooo eee eee endless summer…

      (Citează)

  4. Me no likey! :(
    Va Mai amintiti de melodia oficiala a Coppei del Mondo 199o? Gianna Nannini&Edoardo Bennato: Un estate italiana! O veți fredona si peste 20 de ani, pe cand asta…la anul nu-i Mai stiti nici titlul!

      (Citează)

  5. De-acord cu Diana. Nu-mi spune nimic melodia. Am ascultat-o o data (cand ai pus-o aici) nu cred ca voi mai asculta melodia. Dar, in final, cui ii pasa de melodia oficiala Euro 2012? Toata lumea se va uita la fotbal, nu va sta sa asculte OST-ul.

      (Citează)

  6. mie nu imi suna rau… e usoara, e de vara, e de fotbal… iar comparatii cu melodia din ’90 (un mare hit de altfel) nu cred ca isi au rostul pentru ca asta nu e un concurs (vezi eurovisionul mult asteptat :)) )

      (Citează)

  7. Merge :)

      (Citează)

  8. Pentru romani varianta imnului este cea cu “deep inside you cry cry cry”

      (Citează)

  9. Asta cred ca e de la Cupa Africii :D

      (Citează)

  10. Mie imi place mult, chiar ma relaxeaza, super!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus