un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

I’m sorry

25 May 2012  ·

GÂNDURI  ·

10 comentarii

Legat de relaţii şi din astea sentimentale, mă întreb uneori dacă vreuna din fetele cu care am ieşit de-a lungul vieţii mele a observat că, atunci când le conduc acasă, nu plec de acolo până când nu le văd deschizând uşa blocului şi intrând în siguranţă în el. Adică parchez maşina vizavi, să zicem, ne luăm la revedere, ea se dă jos, traversează, cauta câteva minute cheile în paporniţa pe care femeile o numesc “poşetă de dimensiuni normale”, descuie uşa, dispare în casă, iar eu abia atunci plec mai departe.

Îmi place să ştiu că oamenii la care ţin sunt în siguranţă, de asta procedez aşa.

(serios, nu o fac ca să mă asigur că nu fuge imediat cu altul)

Dar ce faci când te cerţi cu cealaltă persoană? Zici imediat “bine, bine, iartă-mă” sau o ţii pe a ta până la sfârşitul zilelor? Eu am mers mereu pe prima variantă, nu neapărat pentru că mi-aş admite greşeala, ci pentru că sunt de părere că în timp motivul pentru care te-ai certat oricum se estompează şi relaţia merge mai departe. De ce să nu facem asta mai repede decât mai târziu?

situatia de aici, dar la orizontala si fara haine. Nici o scuza nu te scapa din ea.

Bine, sunt certuri şi certuri. Dacă te prinde cu o hostesă deasupra şi una sub tine e mai dificil să zici ceva. Pentru toate celelalte există însă vorba bună şi tactica bine aplicată. Cum mi-a zis odată un şef atunci când eu mă pregăteam să mă cert cu unii: “nu e destulă ură şi tensiune în lume? Nu mai contribui şi tu la ea, ia-i cu frumosul şi îndreaptă lucrurile cu vorba bună”. Un sfat bun. De-ar aplica mai mulţi asta…

Alex și Alexandra, cele două personaje din clipurile Avon, au acum o problemă clasică: bărbatul e fericit, aşa că femeia este nemulţumită şi îi cere să renunţe la ce are (şi, după ce scriu acestea, presimt că şi eu voi avea aceeaşi problemă :D). El dă înapoi, desigur, și renunță. Dar dă înapoi pentru că-şi dă seama că a greşit sau pentru că n-are chef de săptămâni de scandal şi îmbufnare? Vă daţi seama câte scuze aparent frumos rostite s-ar duce pe apa sâmbetei dacă s-ar putea citi gândurile şi s-ar vedea adevărata lor motivaţie?

Clipul la care mă refer poate fi văzut pe SpatiuPentruMine.ro si este mai scurt şi mult mai bine făcut. Dacă staţi într-o garsonieră poate vă vin de acolo idei despre cum să spargeţi toţi pereţii şi să aveţi o singură cameră. Avon, cu vreo 10 miliarde de dolari cifra de afaceri anuala, vinde doar prin reprezentanți comerciali și poate vreți să deveniți și voi unul.

PS: în termeni de muzică, e bine să treceți prin Just a Man – I’m Sorry ca să nu ajungeți la Gotye – Somebody That I Used to Know :P

    10 comentarii

  1. subtila trecerea…intr-un singur articol ai reusit sa-ti faci reclama si tie (toate fetele sa vina la mine) si unei companii

      (Citează)

  2. mda foarte adevarat este faptul ca e mult mai bine pentru tine sa nu tipi si sa nu imprasti ura in jurul tau atragand astfel demoni in viata ta.Ma refer in general.

      (Citează)

  3. Un barbat adevarat nu se cearta.

      (Citează)

  4. Iar poze cu papagalul ala in treling care se pozeaza cu femei ca si cum ar fi ale lui?

      (Citează)

  5. Stai.. Deci ce faci tu? :)) Zici ca-ti pare rau si treci mai departe? =)) Apropo, am prins ieri porcul ala care zbura prin casa.

      (Citează)

  6. Un barbat care se respecta, nu se cearta cu o femeie. Prin cearta nu starnesti atractia, ba din contra.

    Acum te intreb, de cate ori ai incercat sa ii demonstrezi unei femei ca se inseala si la ce rezultat ai ajuns?

    Viata este prea frumoasa pentru a te incarca cu lucruri negative care nu ajung la nimic bun.

      (Citează)

  7. pace, iubire….am nimerit pe un blog de hipioti

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus