un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Mailurile către angajați nu mai sunt la modă

25 May 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

8 comentarii

HP mai rupe o barieră tehnologică. Este prima companie de care aud că CEO-ul s-a adresat angajaţilor nu printr-un email dat către “all.users”, ci printr-un clip video postat pe intranetul companiei. Eh? Aţi mai auzit pe cineva să facă asta?

Admir manevra. Mulţi angajaţi habar n-au cum arată şefii cu 2-3 niveluri mai sus de ei din companiile locale, darămite într-un gigant ca HP, cu 350.000 de angajaţi în lume. Măcar aşa nu primeşti un text sec, ci îl vezi pe om la faţă, cum se exprimă şi cu ce ton spune ceea ce spune, mai ales când anunţă că 27.000 de angajaţi vor fi daţi afară.

via TechCrunch.

    8 comentarii

  1. mi se pare mult mai ok asa,parca primesti si altfel vestea.

      (Citează)

  2. In Microsoft era asta de ani de zile. Aveam seriale intregi cu CEO, cu VPs, cu manageri si tot felul de sefi. Erau adevarata opere de arta cu montaje, cu text, cu animatii si cu muzica de fundal. :))

      (Citează)

  3. nimic nou,lucrez la o multinationala si de 2 ani CEO trimite mesaj video catre popor!

      (Citează)

  4. Da, aşa am primit mesajul de Crăciun anul trecut. Tot anul trecut am primit şi ceva mesaje cu situaţia companiei anul trecut. Eu lucrez la una din corporaţiile franceze din România. Oricum, tot pe mail la “all (lo)users” a venit şi linkul.

      (Citează)

    • Bine, inseamna ca lucrez eu cu unii mai “intarziati”.

      Dar cum sunt filmele astea facute? Filmare profesionala, lumini, tot tacamul, sau e inregistrat cu webcampul de la laptop? Se vede seiful cu bani in spate si trabucul pe birou?

        (Citează)

  5. Radule, las-o asa. Toti fac asta. :))

      (Citează)

  6. SABMiller face asta de cativa ani buni, inclusiv in Romania.

      (Citează)

  7. cand e vorba de concedierea ta sa vezi ce te mai intereseaza cum vine…sa fim seriosi, la asa stire de kkt nu mai conteaza ambalajul

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus