un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Dacia, Canon și Lidl pe net

22 May 2012  ·

AUTO, GÂNDURI  ·

2 comentarii

Dacia are un nou site, DaciaGroup.com. E gândit că o versiune internaţională, o platformă de unde se pot accesa site-urile Dacia ale fiecărei ţări. Dacia Dokker încă nu este în lista de modele.

Canon România are pagina de Facebook. Wow, mai sunt alte branduri mari fără aşa ceva?

Lidl România are 543.000 de like-uri.

  2 comentarii

 1. poza cover de la Lidl nu am vazut-o de curand in clipul de prezentare so.cl? (http://www.youtube.com/watch?v=KV3oTAstoRQ)… interesant

    (Citează)

 2. Lidl au tot timpul concursuri pe facebook.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus