un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

O campanie Foursquare de la F64

22 May 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

Spune-ți părerea

Uite şi o campanie făcută prin Foursquare de F64, cu ocazie expoziţie foto World Press Photo 2012. Expoziţia are loc între 17 mai şi 10 iunie la Biblioteca Naţională, iar F64 dă cadou 100 de bilete.

Ca să iei un bilet, trebuie (să mergi la F64 în showroom) să dai check-in pe Foursquare în F64 şi să laşi un sfat sau o impresie. Sunt doar 100 de bilete, aşa că grăbiţi-vă dacă vreţi să intraţi gratuit acolo. Detalii aici.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus