un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

8738 lei economisiti prin cashcow.ro

31 May 2012  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Sper că mai ţineţi minte când am vorbit despre cashcow.ro, primul sistem românesc de cash-back, şi discount-urile pe care le poţi obţine prin ei de la cumpărăturile online efectuate. Sistemul e simplu, îţi faci cont la ei pe site, apoi intri prin linkurile lor pe cele mai mult de 200 de magazine online partenere, inclusiv cele mari de la noi, cumperi ce vrei, iar Cashcow îţi dă înapoi o parte din bani în contul tău, de unde îi poţi scoate lunar.

Nu e nimic necurat la mijloc, ci Cashcow funcţionează ca un vânzător afiliat al acelor magazine şi ales să-şi împartă câştigul cu voi.

Discutam recent cu cei de la Cashcow despre concursul pe care l-am avut în acel post, când trebuia menţionat într-un comentariu ce anume aţi cumpăra de la orice magazin partener şi cât ar fi economia făcută. S-a făcut totalul economiilor rezultate de pe toate blogurile care au avut acel concurs (încă 6 la număr) şi suma totală este de 8.738 lei! Atât ar fi plătit Cashcow înapoi cumpărătorilor dacă aceștia ar fi achiziționat prin ei.

Acum câteva luni estimam cumpărăturile mele online la 26.000 de lei doar la eMAG. Încă vreo 10.000 de lei la alte magazine şi vorbim aici doar de electronice, pentru că încă n-am intrat pe partea de haine, ghete, decoraţiuni şi de-ale casei şi restul tipurilor de magazine. Dacă socotesc un cash-back mediu de 2% aş fi primit înapoi 720 de lei, cât să-mi cumpar “gratuit” un monitor nou sau vreo 5 jocuri originale sau un obiectiv în plus la aparatul foto. Daca erau haine, probabil economiseam vreo 3.600 de lei. Nu neglijaţi posibilitatea de a lua nişte bani înapoi prin cashcow.ro, dacă oricum cumperi ce ai de cumpărat.

    1 comentariu

  1. Hehe….ce titlu cancanizat :) cand l.am vazut eram gen … Wtf???

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus