un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Galaxy S III va fi anunțat pe 3 Mai

16 Apr 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

1 comentariu

Marile site-uri de știri au primit invitație la un eveniment Samsung despre “noul Galaxy”, care va avea loc pe 3 mai în Londra. Cel mai probabil este viitorul telefon principal al Samsung, urmaşul lui Galaxy S II.

Dacă pe 3 mai este anunţul, mă aştept ca la inceptul lui iunie să apară telefonul pe piaţă, în magazine. După cum pornisem o discuţie în articolul Unde este Samsung Galaxy S III?, telefonul s-a lăsat aşteptat mai bine de 14 luni, blocând planurile de cumpărare ale multora care aşteaptă să vadă ce anunţă Samsung.

Eu estimez ecran de 4,3 sau 4,7 inci, AMOLED din cel mai bun, procesor Exynos quad-core 1,5 GHz (citiţi şi despre procesoarele viitorului), cameră foto poate chiar de 16 Mpx (a dezvoltat Samsung un astfel de modul anul trecut), Android 4.0, LTE şi toate funcţiile cu care deja ne-am obişnuit. Aspectul și grosimea telefonului rămân mistere importante de elucidat.

Sunt nelămurit cu aspectul invitației, acele “picături” oare sugerează niște forme mai rotunde, a la Galaxy Nexus?

via The Verge.

    1 comentariu

  1. Lansările telefoane nu mai sunt spectaculoase. M-am saturat de telefoane noi care fac aceleași lucruri ca cele vechi, doar ca un pic mai bine. Aștept cu nerăbdare telefoanele cu proiecție holografica, sau măcar telefoanele cu cuțit și furculiță, sau cuptor cu microunde (oh, wait…)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus