un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cum a transformat J&B Party Cișmigiul

13 Apr 2012  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Acum fix o săptămână am fost la o petrecere J&B “Start a party”. Invitaţia mi-a dat-o Cristi Manafu, care a avut un mic concurs pe blog și căruia i-am spus că sunt un fan al acestui whisky (cred că s-au dus minim 20 de sticle de J&B prin casă şi vi-l recomand şi vouă, e unul dintre cele mai aromate şi bune în gama sa de preţ), iar petrecerea a fost în Cişmigiu, unde restaurantul Monte Carlo a fost pentru o noapte transformat în discotecă.

Despre petrecerea în sine nu sunt multe de spus. Petrecere… DJ Optick a asigurat muzica şi mi-a plăcut, fiind un house pe “gustul” urechilor mele. Au venit şi vedete (mai jos o fotografie edificatoare cu Antonia), s-a băut J&B în diverse combinaţii mai mult sau mai puţin ortodoxe (eu nu l-aş fi amestecat cu altceva, dar poate invitaţii erau mai slabi de înger şi stomac), iar de la cei care au stat până târziu înţeleg că s-a dansat, agăţat şi îmbătat.

Am aşteptat să apară fotografiile oficiale ca să vă arăt cum a fost transformat Cismigiul. Parcul va ocupa mereu un loc special în sufletul meu pentru că am făcut liceul Lazăr şi acolo simt că am crescut. Datorită J&B Party l-am văzut şi iluminat diferit în noapte, modificat cu texte şi indicatoare luminoase, umblat de personajele lor deghizate în ceva steampunk-high-tech-statuia-libertatii.

Restaurantul Monte Carlo iluminat de petrecere

Pluta pe lac

Omul disco

Ditamai textul vizavi de Monte Carlo, pe malul lacului

Antonia. Enough said

Dafuq is this?

Mai multe fotografii pe pagina de Facebook J&B Romania.

    7 comentarii

  1. Daca si J&B e whisky bun… nu mai zic nimic. E cel mai ieftin si penal whisky dupa parerea mea. Pe mine cel putin mereu ma doare capul de la el.

    Jack-ul ramane Jack, la fel si Chivas-ul. Asta daca vrei sa bei ceva fin.

      (Citează)

    • Te contrazic, in gama ieftina as merge pe oricare din trio-ul J&B, Jack Daniels sau Ballantines. Toate costa in jur de 45-50 de lei. Sunt in aceeasi gama de pret altele care nu-mi plac, dar aici e o lista mare de Johnny Walker, Teachers, Grants si altele.

      Daca vrei mai scumpe, dar deja vorbim de 120-140 de lei, iti recomand un Cardhu de 12 ani, un single malt scotian smecher. Mai scump? Glenkinchie, Glenlivet. Am baut recent Macallan de 12 ani, nu m-a impresionat. Mai scump? Balvenie la 50 de lei, editia speciala 21 de ani.

      https://www.nwradu.ro/2009/10/whisky-the-balvenie/

        (Citează)

  2. Si JB au whiskey de 12 ani pe la 120 de lei.

    Oricum, eu din gama ieftina prefer VAT 69. E la fel ca ele de mai sus, doar ca cu mai putin fite. E si un pic mai amarui.

      (Citează)

  3. Si un link: http://en.wikipedia.org/wiki/Vat_69

    Avanatajul cel mai mare, in afara de pretul de 30 de lei, e ca nu are picurator, asa ca il pot monta cu capul in jos in whiskey dispenserul pe care il tin la capul patului. :D Cateodata, din motivul asta, cumpar Jim Bean, care se amesteca si mult mai bine cu alte bauturi.

      (Citează)

    • @nashu: cu picuratoarele nu stiu cum e regula. Am luat sticle si cu si fara, din acelasi loc. Cred ca depinde de lot.

      VAT 69 n-am baut niciodata, desi am zis mereu ca o sa-l incerc.

        (Citează)

  4. Am stoc serios acasă, dar nu te mai invit sâ nu crezi că vreau sâ profit de tine şi de aia te chem.

      (Citează)

  5. jameson…la banii aia rupe tot.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus