un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

A venit primăvara

4 Mar 2012  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

A venit, măcar în calendar, primăvara. Pe cer poate că se văd deja stoluri de păsări, în V-ul pe care îl menţionam în toate compunerile din clasele primare, dar în oraş au început să apară toate mizeriile de care zăpadă grea ne scutise o perioadă.

La semafoare au reapărut cei care spală parbrizele cu forţa. De parcă pe mocirla de-afară vreun parbriz ar rămâne curat mai mult de 5 minute, astfel încât să merite să-l speli pe bani şi nu doar în silă cu propriile ştergătoare. Au reapărut şi ăia de vând chinezării proaste.

Au apărut şi parcagii nesimţiţi, toţi ţiganii care consideră că merită un ban doar pentru că-ţi arată un loc de parcare, de parcă tu nu l-ai putea vedea singur. Recent i-am văzut inclusiv în parcarea de pe breteaua de la Budapesta, din fața Mega Image-ului de lângă Dristor Kebab. Ştiu parcarea aia de când eram mic, acolo mai parcau ai mei când mergeam la Alimentara ce era înainte pe colţ şi stăteam la cozi gigantice la toate prostiile ce se găseau înainte.

Şi acum îmi arată unul unde pot parca şi vrea şi bani pentru asta? Primăria sau poliţia nu-i vor opri. Mai bine mai dădea o zăpadă, natura avea mai multe şanse să-i oprească.

    4 comentarii

  1. Cei menționați de tine, din păcate, n-au niciun interes să-i oprească. De cele mai multe ori sunt parte a afacerii. Cei ce-o coordonează nu uită să-i “ungă” și toată lumea e mulțumită.
    Mai puțin cetățenii, ca de obicei.

      (Citează)

  2. Pentru tiganii aia nu cred ca exista solutie acum. Violenta sau amenintarea cu violenta e posibil sa mearga la unii. Citeam pe blogul unui englez ca si la ei se intamplau lucruri asemanatoare pana a fost impanzit orasul cu camere de supraveghere.

      (Citează)

  3. Camere, jandarmi in patrula, pedeapsa cu munca in folosul comunitatii pentru ca nu am venit, multi dintre ei nici macar acte.
    Uneori… regretam vechea garda din militie.

      (Citează)

  4. Banii aia nu-s pt ca ti-a aratat un loc de parcare, sunt taxa de protectie… asta daca vrei sa-ti mai gasesti masina intreaga.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus