un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Talentul iese mereu în evidență

11 Mar 2012  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Dacă mai ţineţi minte de acum câteva luni, v-am arătat un clip filmat de mine, cu telefonul, la o petrecere Vodafone. Un tânăr a cântat Ave Maria într-o interpretare de zile mari, lăsând fără cuvinte întreaga sală.

Zilele trecute l-am văzut pe Ialcin Regep pe scena Românii au talent. A luat preselecţia, nu că nu s-ar fi aşteptat toată lumea la asta, având în vedere vocea sa extraordinară. A trăit numai în orfelinat şi a ajuns pe scenă şi datorită ajutorului primit prin Fundaţia Sf Iosif şi, bănuiesc, Fundaţia Vodafone, care probabil că l-au susţinut în lecţiile de canto.

Cazurile în care oameni talentaţi ajung sus, în ciuda dificultăţilor sociale, mă fac să mă simt mai bine. Creşte inima în mine când văd că există oameni care ajută alţi oameni cu cele mai bune intenţii în minte.

    3 comentarii

  1. Are o voce ok omul, dar nu vreau ca marele premiu sa fie luat de un individ/individa care canta. Sunt sigur ca exista oameni cu alte talente mult mai interesante care trebuie promovati. Au existat numeroase emisiuni dedicate celor ce aveau voci bune… De asta cred ca trebuie putin chimbat regimul castigatorilor la emisiunea Romanii au talent.

      (Citează)

  2. Stii ce ar fi misto? Sa castige, el ajutat de Vodafone sa ia banii lui Cosmote.

      (Citează)

  3. CE LEGATURA ARE FUNDATIA SF.IOAN???????
    NU SUNTETI BINE INFORMAT SAU DORITI SA INFORMATI GRESIT!!!!!!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus