un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Un simplu Ave Maria

16 Dec 2011  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Ieri seară, la un eveniment Vodafone de sfârşit de an, câţiva copii (din orfelinate, bănuiesc) ce primesc ajutor prin Fundaţia Vodafone au cântat câteva colinde. Toate au fost minunate (şi fără #ler, ci colinde mai de “cerc de muzică”, nu populare), dar prima dintre ele a fost incredibilă.

Din păcate clipul filmat cu telefonul nu se vede foarte bine şi nici sunetul nu excelează, că îl înregistram de la distanţă, dar puştiul din imagine a dus singur un Ave Maria cu o voce atât de înaltă încât nu mi-a venit să cred că văd şi ascult aşa ceva. Are una dintre cele mai bune voci pe care le-am auzit cu urechile mele, probabil cea mai înaltă voce bărbătească din tot ce am ascultat live vreodată.

N-am fost la vreun concert Bocelli (ştiu, alt tip de voce), nu l-am auzit nici pe Iustin Nănău cântând live la Românii au talent, dar m-am întrebat la modul cel mai serios cum poate fi altcineva mai bun de atât. Mi se pare un maxim, nu văd cum s-ar putea depăşi. E ca momentul acela din Fifth Element când apare extraterestra albastră şi are o voce incredibilă, atât de incredibilă încât te întrebi dacă este un efect făcut pe calculator sau cineva chiar a cântat pe bune aşa ceva.

Singurul meu regret (în sfârşit văd şi un mic defect de organizare la un eveniment făcut de Vodafone) este că nu l-au prezentat la final pe acel copil. Merita să-i fie spus numele, cred că toți ar fi dorit să-l rețină.

    3 comentarii

  1. Salut, Radu,

    Copilul despre care scrii este Ialcin Regeb si are 17 ani. A crescut alaturi de Fundatia Sfantul Iosif.

    Merci,

    Silviu

      (Citează)

  2. Acum sa vedem cine pune mana primul pe el: Romanii au Talent, Vocea Romaniei, X Factor sau altii. E clar ca tipul e foarte talentat, mai are si o poveste trista in spate deci e o mina de aur pentru televiziuni.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus