un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Oamenii care injura la orice

16 Dec 2011  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Sunt sigur că aţi observat, chiar dacă nu şi conştientizând mereu ceea ce se întâmplă, că există nişte oameni care înjură aproape orice. Nu mă refer la bloguri şi online. Sunt oameni a căror părere despre orice lucru de pe lumea asta e o înjurătură.

Eram zilele trecute pe la Universitate, unde urmau să se aprindă luminile de Crăciun în oraş. Am avut de aşteptat vreo 15 minute. În spatele meu era un tip la vreo 50-55 de ani, cu soţia lângă el, şi doar înjura. Venea jandarmul şi zicea “vă rog să nu vă împingeţi în garduri”? Tipul zicea “gardurile lu’ p***a mă-sii”. O zicea pentru el şi nevastă-sa, dar o auzeam şi eu. Zicea Oprescu în discurs “să ne bucurăm împreună de venirea sărbătorilor”, omul comenta imediat “ale dracului sărbători, să le ia dracii”. Era momentul “şi acum să ascultăm nişte colinde”, el zicea “p****a mă-sii cu colindele lor”.

Înjurături gratuite, nedirecţionate spre cineva anume, doar împărtăşite cu nevastă-sa şi cu cei din jur. Zici că era un veritabil Grinch supărat pe tot ce se întâmplă.

Am mai văzut genul acesta de oameni. Am stat odată lângă un moş care se uita la ştiri şi la fiecare ştire el înjura pe cineva. Nu contează despre ce era respectivul segment, puteau fi şi mondenităţi, el avea de băgat pe cineva undeva şi de scos ceva şi de dat altceva cuiva (e destul de greu să scrii un post despre înjurături, evitând exprimarea lor clară). Într-un final m-a enervat doar pe mine, că televizorului puţin i-a păsat că este trimis la origini în mod repetat.

De ce atâta stres? De ce atâta ură şi înverşunare şi energie negativă? Ăştia sunt genul de oameni despre care cred că în fiecare seară stau şi îşi îneacă amarul într-un pahar de tărie, înjurând ceva în singurătatea bucătăriei lor, dar fără a şti exact ce înjura. Îmi vine să-i înjur şi eu, să le zic “ba ce plm ai de înjuri la orice chestie, indiferent de cum este? Dacă e un tic, e unul prost rău”.

    5 comentarii

  1. Bag pu*a in articolul tau!

    *=”șc”

      (Citează)

  2. e nasol când vezi că altora le merge bine.

      (Citează)

  3. injuraturile creative sunt fun, alea fara rost nu prea

      (Citează)

  4. ura si energie negativa cum zici si tu plus ca unii nu se pot exprima altfel decat prin injuraturi(vezi binecunoscutul teo-cuvinte vulgare)

      (Citează)

  5. plm

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus