un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Rolls-Royce include mai multe în dotarea standard

14 Mar 2012  ·

AUTO  ·

4 comentarii

Un articol de pe stylereport.ro vorbeşte despre un nou Rolls-Royce Phantom, un facelift al generaţiei anterioare. Fraza mea preferată este despre farurile maşinii:

în plus, Rolls-Royce apelează la tehnologia iluminării cu LED și devine primul producător din lume dispus să includă acest avantaj în echiparea standard.

I-auzi, primii din lume cu faruri LED în dotarea standard. Exprimările de genul acesta arată că o tehnologie anterior scumpă devine tot mai accesibilă şi este inclusă pe modele din gamele mai ieftine.

Cât mai costă un RR? 500.000 de euro? Şi încă vorbim de dotarea standard, de parcă ar avea şi opţionale? Când o să pună Renault Clio faruri LED în standard va fi o ştire, că acolo e vorba de maşini de 10.000 de euro. Când o face Rolls-Royce nu este una, că la ei opțională este doar marmura.

Aş vrea să remarc, cu această ocazie, că Rolls Royce este primul producător din lume care include în dotarea standard un motor de 6 litri. Bine, ei şi Bugatti. În standard, îţi dai seama?!?

via stylereport.ro

    4 comentarii

  1. Eu cred ca e vina reporterului care nu prea avea ce scrie si a inflorit cat mai mult articolul ca sa ii iasa numarul de cuvinte.
    Stylereport nu e un sait din care sa dai citate daca vrei sa pastrezi un oarecare nivel de profesionalism.

      (Citează)

  2. @enzo: nunu, chiar asa a declarat Rolls-Royce.
    Din cate stiu, pe Phantom II farurile sunt integral LED, care sunt prezente pe putine masini ca optiune, cu atat mai putin standard. Nici Mercedes n-a introdus Airbagul pe A-Class :)

      (Citează)

  3. Faci confuzie intre luminile de zi LED (obligatorii pe toate modelele noi produse in UE de la 1 ianuarie) si farurile LED.
    Rolls-ul asta are faza lunga si faza scurta cu LED-uri. Adio becuri cu incandescenta si xenoane. In momentul de fata farurile cu LED sunt o optionala destul de scumpa si rar intalnita
    Mi se pare ca Lexus LS, Audi A8 si Toyota Prius (aici doar pt faza scurta)ofera aceasta optiune.

      (Citează)

    • @enzo: de asta n-ar trebui sa scrie pe style report de Rolls Royce-uri.

      @costin: la cat costa, e si normal. Asta ziceam si eu, aici nu mai e vorba ca in standard au inclus ceva.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus