un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Dr Pepper la 0,5 litri

3 Mar 2012  ·

GÂNDURI  ·

12 comentarii

Dr Pepper în Cora Sun Plaza, la sticle de 0,5 litri. E prima oară când văd așa ceva, în rest fiind numai la doză. Am luat 10 bucăți.

    12 comentarii

  1. Au in benzinariile Agip de aproape 1 an :)

      (Citează)

  2. Eu încă aştept root beer în .ro

      (Citează)

  3. Tot cel la cutie e mai bun.

      (Citează)

  4. Root beer e un fel de “orbit pentru copii” lichid. Scarbos.

      (Citează)

  5. Super. Ma intrebam cand o sa aduca Dr Pepper la sticla dat fiind faptul ca am vazut ca se cumpara destul de bine dozele

      (Citează)

    • @Spadez: nu stiu cat de bine se cumpara, mai degraba se aduc putine si de asta pare ca se duc rapid de pe raft. E o nisa micuta, sunt scumpe, probabil ca inca nu se justifica sticle de 2 litri.

        (Citează)

  6. N-am gustat in viata mea. M-ai facut curios.

      (Citează)

  7. Nu stiu ce sa zic, eu am vazut ca cel putin la Auchan, sunt aduse din ce in ce mai multe si pretul e mai mic decat obisnuia sa fie atunci cand erau doar 4 cutii.

      (Citează)

  8. M-ai facut sa ies din casa. Dr Pepper FTW :)

      (Citează)

  9. Si in Iasi a inceput sa se vanda mai bine, fac cumparaturile destul de des din Selgros si am vazut ca se aduce din ce in ce mai mult, ba mai nou a aparut si CocaCola Cherry.

      (Citează)

  10. tot din selgros ma aprovizionez si eu cu dr pepper. mi-ar placea sa se gasesc in mai multe locatii. vreo diferenta fata de cel la cutie?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus