un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Bisbal și cârlionții

19 Mar 2012  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Care-i faza cu “frumuşelul” ăsta din imagine? Mie mi se pare că tot mai mulţi cântăreţi latino încep să semene cu femeile pentru care cântă. Uitaţi-vă la Bisbal, are nişte cârlionţi aurii de zici că-i Ileana Cosânzeaza aşteptându-şi prinţul, de mi-l închipui îmbrăcat şi în rochie de epocă.

Pare dubios. Lumea s-a ars o dată cu Ricky Martin, idolul a milioane de femei, arătos, muşchiulos, dansator desăvârşit… până când s-a aflat că preferă să danseze în braţele altor bărbaţi şi aceleaşi milioane de femei au fost dezamăgite. Măcar el arăta a bărbat bine. Acum ce fac cântăreţii latino, plănuiesc să arată direct ca femeile?

    5 comentarii

  1. David Bisbal este unul dintre cei mai cunoscuti artisti spanioli. Acum ~7 ani era senzatie. In toate verile petrecute la Madrid, radiourile si televiziunile imi impuiau capul cu Bisbal. Acum nu mai e chiar pe val, dar in America Latina umple in secunda doi orice sala de spectacol.

      (Citează)

  2. Mie tipul asta mai s-a parut intotdeauna jegos. Nu ma intereseaza ce stie sa faca, dar parul lui imi dadea impresia de murdar.

      (Citează)

  3. Circula prin folclor vorba ca vezi ce muieri faine au aia- spanioloaice focoase etc. Cand colo… ce sa vezi, niste urate cu curu de-o tona, mustata etc etc. Incepi sa nu te mai miri chiar asa tare ca aia sunt pe invers. Defapt daca stau bine si ma gandesc cred ca spaniolii au cel mai mare procent de gay din europa.

      (Citează)

  4. ochi de Goa’uld, față de plastic

    prea zelos photoshopistul :P

      (Citează)

  5. Da, ne-am ars toți cu Ricky Martin :))

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus